Uw Noorse vertalingen professioneel en waar nodig beëdigd in goede handen bij ISO-gecertificeerd Livewords.

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Noors voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Noors vertaalbureau garandeert discretie

Welke plannen u ook heeft, met welk doel dan ook, ons Noors vertaalbureau pakt uw opdracht serieus aan. Uiteraard met absolute discretie, hoe gevoelig de te vertalen teksten ook zijn en hoe persoonlijke van aard ook. De door u aangeleverde teksten worden vertaald en in het hetzelfde format als aangeleverd, naar u teruggestuurd.

Meld u vandaag nog aan voor het laten vertalen van uw teksten. Laat ons Noors vertaalbureau uw documenten inzien zodat we u een offerte op maat kunnen geven. Wij hanteren inzichtelijke tarieven, passend bij uw opdracht. Het enige dat u hoeft te doen is het offerteaanvraag-formulier in te vullen.

Megaveel haast met het vertalen van uw documenten?

Bel ons meteen op: 020-8202890. Een van onze medewerkers overlegt met u onze mogelijkheden zodat u snel een idee krijgt van de kosten en onze werkwijze.

Laten we starten met uw Noorse vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

  Uw gegevens
  Uw Aanvraag  Wat kost het om een document te vertalen?

  Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

  Vertalen jullie ook beëdigd?

  Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

  Zijn jullie gecertificeerd?

  Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

  Werken jullie met eigen vertalers?

  Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.