Wij vertalen al voor

Diensten en producten

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

 

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Onze Engelse vertaalspecialisaties

Heeft u een vertaling naar het Engels nodig van een medische rapport? Of een vertaling voor een juridisch document van Nederlands naar Engels? Of u wilt u uw website naar het Engels laten vertalen? Heeft u snel een offerte vertaling nodig in het Engels? Wat uw opdracht ook is, bij Livewords selecteren wij vertalers die jarenlange ervaring hebben in uw sector. Zo selecteren wij een vertaler die niet alleen de taal, maar ook uw jargon hanteert. Het eindresultaat is een vertaling die uw boodschap precies overbrengt zoals u hem bedoelt. U kunt bij ons aangeven welke vorm van Engels moet worden vertaald; we verzorgen native vertalers voor o.a. Brits Engels, Amerikaans Engels, Canadees Engels, Australisch Engels en Nieuw Zeelands Engels.

Specialisten vertalen het formele Engels naar begrijpelijke teksten

Ondanks dat Engeland lang bij de Europese Unie heeft behoord, is dit land niet altijd even toegankelijk en uniform qua administratie en sociale verzekeringsstelsel. Bij een emigratie of een keuze voor een werkomgeving in Engeland komen er veel zaken op u af. Ook al spreekt u een aardig woordje Engels, de finesses en uitdrukkingen, met name in de geschreven taal, is vaak net een stapje te ver om documenten goed te kunnen interpreteren. Vertaalbureau Livewords heeft specialisten in huis die elke tekst secuur en snel weten te vertalen. Het is bekend dat de Britten, een behoorlijk formeel volk, punctualiteit in de schriftelijke communicatie heel belangrijk vinden. Onze vertalers zijn volledig op de hoogte van de cultuur en omgangsvormen in Groot-Brittannië waardoor u mag rekenen op een perfecte vertaling naar of vanuit het Engels.

Brexit: zakendoen, wonen en werken in veranderende omstandigheden

Maken de vele veranderingen rondom de Brexit u onzeker? Heel begrijpelijk en best een zorg voor diegene die ermee te maken krijgt. Bepaalde transacties zijn straks niet meer aan Europa gelinkt. Vanzelfsprekendheden en het hebben van bepaalde rechten kunnen komen te vervallen. Best mogelijk dat u opeens bepaalde documenten moet laten vertalen naar het Engels. Of dat uw contracten opeens opnieuw opgesteld en vertaald dienen te worden. Neem het zekere voor het onzekere en doe tijdig een beroep op een deskundig vertaalbureau.

Een paar sterkte punten van vertaalbureau Livewords op een rijtje:

Informatie nodig over de diensten en tarieven van vertaalbureau Livewords?

Vul ons offerteformulier in, upload indien beschikbaar, het te vertalen document en vraag een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Overige talen van Livewords

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een document te vertalen?

Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

Vertalen jullie ook beëdigd?

Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

Werken jullie met eigen vertalers?

Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.