Overheidsklanten Contact

Bij de overheid gaan dingen net iets anders dan in het bedrijfsleven. Een regel of richtlijn is er niet zomaar, bij de overheid gaat het om de belangen van burgers. En dat is uitermate belangrijk. Bij Livewords snappen we dat. Daarom voeren we alweer 10 jaar de tolk- en vertaaldiensten uit voor veel (semi)overheidsinstellingen als COA, de Nederlandse Politie en de Raad voor de Kinderbescherming.

Wilt u live een gesprek laten vertalen? Dan regelen we zeer snel een professionele tolk. Hieronder vindt u de juiste contact gegevens die u nodig heeft om een tolk aan te vragen.

Of heeft u een tekst die u vertaald wilt hebben? Dit valt onder de categorie vertalen. Hieronder vindt u de juiste contact gegevens die u nodig heeft om een vertaling aan te vragen.

FAQ

Ik wil graag inloggen op Extranet, de Livewords klantportaal

Wanneer uw organisatie werkt met Extranet, kunt u hier inloggen op Extranet om uw aanvraag in te dienen.

Ik heb nog geen inloggegevens voor het klantportaal

Heeft u geen inloggegevens voor Extranet? Dan werkt uw organisatie wellicht met een eigen vertaalomgeving als Facilitator. Is dat niet het geval, dan kunt u ons bellen naar 020-8202807 of een e-mail sturen naar helpdesk@Livewords.com, we helpen u graag verder.

Ik ben niet tevreden met mijn tolk- of vertaaldienst

U bent niet tevreden. Dat vinden we erg vervelend. Laat het ons weten via:

020 820 2807 (voor een klacht over een tolkdienst)

020 820 2850 (voor een klacht over een vertaling)

Ik heb een vraag

Dat kan natuurlijk ook. Voor vragen bel dan gerust naar 020-8202807 we helpen u graag verder.