Website vertalen in één flow

Livewords Flow koppelt via uw CMS aan uw website en maakt het mogelijk om in realtime doeltreffende vertalingen in elke taal te genereren.

Van klassiek vertaalproces naar Livewords Flow

Livewords Flow koppelt met o.a. de volgende CMS- en PIM-systemen:

Waarom marktleiders vertrouwen op Flow

Vertaling in realtime

In Flow wordt al uw content live vertaald. Deze vertalingen worden direct op uw website gepubliceerd en in uw Product Information Management (PIM)-systeem verwerkt. De vertaling van een tekst is dus nooit een vertragende factor.

Het beste van mens en technologie

Onze deskundige native speakers maken gebruik van geavanceerde Neural Machine Translation (NMT)-systemen, vertaalgeheugens en terminologielijsten om hoogwaardige vertalingen te leveren.

Doeltreffende vertalingen

Flow ondersteunt uw activiteiten en is erop gericht vertalingen te creëren die zoveel mogelijk waarde opleveren. Wij optimaliseren het vertaalproces verder door middel van realtime analyse, zodat dit naadloos aansluit bij uw manier van werken.

Internationale groei

Als u snel internationaal groeit, wilt u dat uw website meegroeit, direct in alle talen. Onze gespecialiseerde vertalers zijn toegesneden op uw sector en dankzij Flow direct beschikbaar. Als u groeit, groeit Flow met u mee.

Zoveel meer dan een API

Livewords Flow is zoveel meer dan een API en plug-in voor uw website. Het is een combinatie van de nieuwste taaltechnologie, onze deskundige vertalers en onze branchespecialisten die precies weten wat er in uw sector speelt. Samen geven we uw onderneming een extra impuls.

FAQ Livewords Flow

Hoe kom ik in direct contact met Livewords Flow support?

Heeft u hulp nodig met Livewords Flow? Bel ons dan gerust op: 020 820 2890. Wij helpen u graag!

Is er ook onlinesupport beschikbaar?

Zeker! Onze portal vindt u alle user guides en technical guides.

Gebruikers kunnen hier ook supporttickets indienen. Wij nemen direct contact met u op.