Livewords voor ASN Bank

Livewords is de gespecialiseerde vertaalpartner waar u behoefte aan heeft. Wij werken samen met een team native speakers met aantoonbare kennis en ervaring met financiële, juridische, marketing en technische content, de vakgebieden waarin ASN Bank actief is. Of het nu gaat om teksten die betrekking hebben op accountancy, tax, corporate finance, HR Services of organisatieadvies, wij verzorgen altijd een ijzersterke vertaling die zowel taalkundig als vaktechnisch klopt.

Onze Client Managers analyseren elke vertaalaanvraag en maken een zorgvuldige vertalersselectie op basis van het onderwerp, de vaktechnische aard en de moeilijkheidsgraad van de tekst. Daarnaast bouwt Livewords bij elke vertaling aan het vertaalgeheugen van ASN Bank, zodat veel voorkomende stukken consistent vertaald worden. Door het centraliseren van het vertaalproces wordt er dus bewust gekozen voor meer consistentie, efficiëntie en extra kwaliteitscontrole.

Heeft u een tekst klaar staan? U kunt direct een offerte aanvragen via onze klantenportal. Deze is speciaal voor ASN Bank ingericht. Log in met uw Livewords accountgegevens en zet uw vertaling in gang.

Heeft u nog geen account voor de klantenportal? Als u nog geen accountgegevens heeft of vragen heeft over uw account, stuur dan een mailtje naar financial@livewords.com. Onze Client Managers helpen u graag verder.

Onze klantenportal is speciaal ingericht voor ASN Bank en voor het vertaalproject dat u wilt inschieten of de offerte die u aan wilt vragen. Heeft u vragen over hoe onze klantenportal werkt? Download hieronder de handleiding.

ASN Bank Vertaalteam

Lisa Horenberg

Client Manager

Meer over Lisa

Marijke Jonker

Desk Manager Financial & Corporate

Meer over Marijke

Joep Hennen

Business Development Manager

Meer over Joep

Livewords vertaalt ook voor:

FAQ

Met wie kan ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

U kunt contact met ons opnemen via:

Financial@livewords.com 

020 820 28 90

Kan ik bij Livewords terecht met andere verzoeken?

Jazeker. Livewords heeft naast juridische en financiële specialisatie ook een uitgebreid technisch vertaalteam in huis, een overheidsteam en een marketingteam voor vertaling voor ieder specialisme. Daarnaast leveren we vertaling voor ondertiteling en voice-over. Tot slot zijn we een van de grootste tolkbureaus en leveren we tolken online, via telefoon en op locatie in iedere taal en ieder specialisme. De systemen die worden gebruikt zijn ingericht om volgens de modernste standaarden te werken zodat u nooit teveel betaalt, terwijl u zeker bent van onze veiligheid en kwaliteit gevalideerd door onze 4 ISO-certificaten.

Ik heb geen vertaal- maar een tolkopdracht, kan ik deze ook inschieten?

Absoluut, u kunt ook tolkopdrachten bij ons inschieten in onze klantenportal.

Hoe duurzaam is Livewords?

Livewords heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast gelooft Livewords er in dat taal helpt met begrijpen en dat begrip de eerste, belangrijke stap is voor een betere wereld. Mede daarom hebben we Stichting Livewords opgericht, waarmee we tolkdiensten en taaltrainingen kunnen geven om mensen te helpen taalbarrières te doorbreken.