Haal meer uit uw website met de vertalingen van Livewords

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Uw website laten vertalen met behoud van structuur SEO

Websites vertalen is meer dan zomaar een tekst naar een andere taal omzetten. Het vraagt een redelijke kennis van SEO en marketing. Vandaar dat Livewords uitsluitend met vertalers werkt die gespecialiseerd zijn in dit domein.

Zo mag u erop rekenen dat naast een foutloze vertaling, uw website ook wordt voorzien van een structuur die de vindbaarheid in zoekmachines ondersteunen. Vandaar dat alleen native speakers zich met uw vertaalopdrachten bezighouden om een zo efficiënt mogelijke overbrenging van uw boodschap te garanderen.

Buitenlandse contacten vragen om website vertalen

Een website is de etalage én het visitekaartje van een onderneming. Vaak is het een eerste contactmoment, een eerste indruk. Het is belangrijk hier voldoende aandacht aan te besteden. In uw eigen taal, maar met een clientèle in het buitenland, in meerdere talen. Een website laten vertalen levert altijd mee traffic op. Prettig als u bezoekers van uw website in hun eigen taal welkom kunt heten.

Een website vertalen levert meer business op en vergroot uw commerciële kansen in andere landen.

Goede resultaten Google in meerdere talen

Livewords heeft marketingexperts die precies weten hoe een aantrekkelijke tekst op een website perfect vertaald moet worden. En dat gaat veel verder dan het letterlijk vertalen van een tekst. Een website laten vertalen is een kans op meer omzet, mits bezoekers zich voelen aangesproken. Maar ook: gevonden worden in zoekmachines door bepaalde zoekwoorden consequent te gebruiken.

De professionals van ons vertaalbureau houden rekening met de SEO-structuur van een webtekst. Zij vinden de equivalenten in de beoogde taal die bijdragen aan goede resultaten in Google. Een website vertalen levert aantoonbare en meetbare resultaten op.

Laten we starten met uw vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag