Tolk of vertaler nodig? +31 (0)20 820 28 90

In één flow uw website vertalen

Wij vertalen al uw online content

Binnen Europa wordt er ieder jaar al voor ruim 500 miljard euro aan inkopen op het internet gedaan. Bij vertaalbureau Livewords helpen we om al uw online content te vertalen, van SEO en SEA tot productomschrijven. Onze native speakers zijn gespecialiseerd contentoptimalisatie en conversievertalingen.

Vertaaldiensten

Terminologielijst

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. En uw webshop, website of merk heeft zijn eigen stijl. In een terminologielijst leggen we merkspecifieke termen, stijl en tone of voice vast. Zo raken onze teksten altijd de essentie van uw boodschap.

Flow

Is uw content up-to-date in alle talen? Flow biedt een constante stroom aan vertalingen, geleverd door native speaker vertalers die worden ondersteund door NMT-technologie.

Vertaalgeheugen

De software waarin onze native speakers vertalen herkent herhaling van stukken tekst en losse woorden. Met machine learning kunnen wij een betrouwbaardere schatting van de potentiële vertaalwaarde maken. Zo kunt u uw budget op de meest effectieve manier inzetten.

Waarom marktleiders hun website laten vertalen bij Livewords

SEO vertalingen

Onze native speaker vertalers zijn gespecialiseerd in e-commerce teksten. Zij schrijven teksten met SEO en SEA in gedachte, want ook zij begrijpen dat uw online content moet aanzetten tot conversie van uw bezoeker.

1.586 Talencombinaties

Voor elke talencombinatie hebben wij een native speaker vertaler die u kan helpen. Ook heeft Livewords voor zes verschillende branches vertaalspecialisten in dienst om echt maatwerk te leveren. Zo kunnen wij de teksten van uw website altijd in de stijl van uw bedrijf vertalen, waardoor uw tone of voice behouden blijft.

Altijd up-to-date

Uw markt is constant in ontwikkeling en daardoor is ook uw website aan verandering onderhevig. Om niet achter te lopen op de concurrentie zal uw website altijd up-to-date moeten zijn. Met onze vertaaltool Livewords Flow wordt het mogelijk om webteksten in de cloud te vertalen, zodat alles wat u publiceert direct wordt vertaald.

Specialistische native speakers

Een vertaling is meer dan een letterlijke vertaling van taal A naar taal B. Elk specialisme heeft zijn eigen taal met zijn eigen vaktermen. Daarom werken we bij Livewords met alleen de allerbeste native speakers, wij werken met vertalers met ruime ervaring binnen het eigen specialisme. Deze kunnen de juiste tone of voice en gevoel in woorden leggen, zodat uw tekst of gesprek ook echt de boodschap overbrengt zoals u hem bedoeld heeft.

Livewords vertaalt o.a. voor:

Efficiënt vertalen met API integratie

Onze vertalers verwerken al uw teksten live in de cloud via onze vertaaltool Flow. Deze flexibele API integratie koppelt met uw CMS of PIM-systeem. Door dit versnelde proces heeft u geen gedoe meer met losse bestanden uploaden, kosten voor projectmanagement of handmatig knippen en plakken. Vertalen zal u tijd én geld besparen.

Specialisaties

MarCom Vertalingen

Livewords MarCom is de Marketing en Communicatie-vertaaldesk van Livewords. Met kennis van de reclamewereld en kunde in professioneel vertalen bedient de MarCom-desk de top van de Nederlandse reclame- en marketingwereld met vertalingen: van pitch en commercial tot pay-off.

Juridische Vertalingen

Livewords Legal is de juridische vertaaldivisie van Livewords – een uniek center of expertise voor juridisch vertaalwerk in de Benelux. Onder begeleiding van juridische experts staat een zorgvuldig geselecteerd team van tien interne en tientallen externe vertaalspecialisten tot uw beschikking.

Overheidsvertalingen

Bij de overheid gaan dingen vaak net iets anders dan in het bedrijfsleven. Een regel of richtlijn is er niet voor niets, want bij de overheid gaat het om de belangen van burgers. Bij Livewords snappen we dat.

Retailvertalingen

Onze retailexperts zijn 24/7 bezig met uw vakgebied. Zij vertalen dagelijks websiteteksten, labels, productomschrijvingen, SEO-teksten en meer. En dat gebeurt uiteraard in de tone of voice die aansluit bij het product en de doelgroep.

Medische vertalingen

Een medisch document moet absoluut foutloos zijn. Daarom zijn onze vertalers medisch onderlegd. Uw vertaling is bij ons in goede handen.

Technische vertalingen

Dankzij onze innovatieve systemen hebben wij maatoplossingen voor complexe handleidingen tot aan gevoelige codes.

Financiële vertalingen

Livewords Financial is specialist in financiële vertalingen. Uw financiële vertaling moet tot achter de komma kloppen en daar zorgen wij voor.