Zakelijke voorbeeldbrieven Engels

U wilt schriftelijk communiceren in het Engels? Wij helpen u graag op weg met onze Engelse voorbeeldbrieven. Van een Engelse sollicitatiebrief of cv tot het opstellen van een offerte voor een Engelse zakenpartner, met deze sjablonen maakt u alvast een goede start. Al deze brieven zijn vertaald door onze native speaker vertalers.

Ontvangt u liever een vertaling die op maat gemaakt is? Dat kan, bij ons vertaalbureau Engels gaan onze vertalers zorgvuldig met uw vertaling aan de slag.

Ook voor verbale communicatie in het Engels kunnen wij u van dienst zijn door ons uitgebreide tolkennetwerk. Met onze tolkentelefoon bent u direct in contact met een van onze tolken of u kunt ook kiezen voor een tolk op locatie.

Direct uw Engelse voorbeeldbrief ontvangen

Alle voorbeeldbrieven kunt u gratis downloaden en gebruiken. Kies welke brief u wilt downloaden en geef uw e-mailadres op. U ontvangt de voorbeeldbrief per e-mail. U kunt één brief per keer opvragen.

  Kies uw Engelse voorbeeldbrief  *U ontvangt het opgevraagde bestand in uw mailbox

  Onze sjablonen zijn ideaal voor privégebruik, maar het is geen substituut voor een professionele vertaling. De doelgroep, context en talloze andere factoren kunnen de vertaling van uw tekst beïnvloeden. Neem geen risico en laat uw tekst vertalen door deskundige native speaker vertalers.

  Start uw professionele vertaling

  Een professionele vertaling hoeft niet duur te zijn

  Maar wat is niet duur? En hoe berekenen jullie de kosten? Dit zijn vragen die wij vaak voorbij zien komen en waar geen universeel antwoord voor is. De kosten van een professionele vertaling hangt af van de hoeveelheid woorden, de bron en doel taal en of het een gespecialiseerde tekst is zoals een juridisch document. Dit zijn echter niet de enige factoren die de prijs van een vertaling bepalen, de gehele lijst met uitleg vindt u in ons blog. Wilt u weten hoeveel een deskundige vertaling voor u kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen

  Maakt u vaker gebruik van voorbeeldbrieven?

  Vaker opzoek naar voorbeeldbrieven? Overweeg dan om onze terminologielijstgids kosteloos te downloaden. Dit helpt u met het opstellen van lijst voor al uw veelgebruikte standaard vertalingen. Een terminologielijst is niet alleen handig voor privégebruik maar verlaagd ook de kosten en tijdsduur van professionele vertalingen.

  E-boek terminologielijstgids

  Juridische en financiële vertalingen

  Bent u werkzaam in de juridische of financiële sector? Dan kunt u geen genoegen nemen met een sjabloon voor uw vertalingen. Deze vertalingen moeten met uiterste zorg vertaald worden en in sommige gevallen worden uw documenten alleen geaccepteerd als deze zijn vertaald door een beëdigde vertaler. Download ons gratis e-book en kom te weten hoe u ervoor zorgt dat uw meertalige juridische en financiële stukken overal ter wereld geaccepteerd worden.

  E-boek juridisch & financieel vertalen