Videobellen: tolk nodig voor een online vergadering?

Hulp nodig bij het verstaan of verstaanbaar zijn tijdens het videobellen in een andere taal? Livewords heeft ervaren tolken die u kunnen helpen bij online gesprekken door middel van gangbare online vergadertools zoals Teams, Zoom, Meet, Fuze of Jitsi.

Met de huidige techniek is het eenvoudig gesprekken op afstand te voeren met behulp van videobellen. Voorkom daarom misverstanden en onduidelijkheden in de communicatie met anderstaligen en reserveer een tolk voor tijdens het videobellen.

Online opties voor tolken op afstand

Werken op afstand is tegenwoordig normaal en elkaar online ontmoeten is allang geen bijzonderheid meer. Hierdoor zien wij dat er behoefte is aan tolken die ervaren zijn met het voeren van tolkgesprekken die online plaatsvinden. Wij hebben ze.

Als u gesprekken voert met anderstaligen, is het prettig gebruik te maken van een tolk via videobellen. Zelfs als dit een gesprek met een grotere groep is, zijn de mogelijkheden van videobellen onbeperkt en is er een passende oplossing voor elke situatie. Het gesprek verloopt online met alle deelnemers of als u een een-op-eengesprek heeft kan een tolk via videobellen ondersteunen.

Dankzij videobellen via Livewords

 • Is non-verbale communicatie zichtbaar
 • Is snel schakelen en reageren mogelijk
 • Heeft u met een internetverbinding volop mogelijkheden
 • Is een directe vertaling tijdens een gesprek mogelijk
 • Kunnen meerdere personen aan een videogesprek deelnemen
 • Heeft u geen reis en/of verblijfskosten

Waarom videobellen met tolken van Livewords:

 • Beschikking over groot netwerk gespecialiseerde tolken
 • We werken uitsluitend met native speakers
 • Tolkdienstverlening 24/7 beschikbaar voor welke taal dan ook
 • Vlotte en betrouwbare tolkdienstverlening
 • ISO-gecertificeerd, onze videobeldiensten zijn ingericht conform ons beleid

Meteen een tolk nodig? Bel ons op: 020-8202890  en we gaan voor u aan de slag.

Offerte aanvragen

Zo verloopt het proces rond videobellen:

1. De aanvraag

U wilt videobellen met een tolk erbij. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We denken graag met u mee om u de beste tolkservice aan te bieden.

2. Een offerte op maat

Met uw persoonlijke Client Manager doorloopt u samen uw wensen. Op basis van uw wensen ontvangt u een passende offerte.

3. Uw persoonlijke tolk

Zodra u groen licht geeft op de offerte, benaderen wij een tolk die qua achtergrond, expertise en stijl het best aansluit bij uw wensen.

4. Evaluatie

Graag ontvangen wij uw feedback over het verloop van de tolkdienst en de samenwerking. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

Deze klanten gingen u voor:

Non-verbale communicatie dankzij videocall

Livewords beschikt over een netwerk van tolken die zeer bedreven zijn in het voeren van gesprekken via videobellen. Videobellen combineert het gemak van een telefonische tolkdienst met de voordelen van een persoonlijke, zichtbare dienst. Door de non-verbale communicatie draagt videobellen bij aan het voeren van een constructief gesprek.

Tolken in elke taalcombinatie   

Wanneer u gesprekken voert met personen in een andere taal is het prettig hulp te krijgen van een ervaren tolk. Dankzij internet speelt afstand hierbij geen enkele rol en is het contact toch zeer persoonlijk en direct. Onze tolkdienst klanten maken regelmatig gebruik van videobellen. De manier om face-to-face zaken te doen of om persoonlijke gesprekken te voeren waarbij fysieke aanwezigheid niet mogelijk is. Heeft u een tolk nodig die via  videobellen direct vertaalt terwijl u praat? Neem contact met ons op over tarieven en mogelijkheden. Onze tolken staan 24/7 tot uw beschikking.

Offerte op maat met scherp tarief/ Vraag direct een offerte aan

Meer weten over de mogelijkheden van een tolkdienst via videobellen? Interesse in onze voordelige tarieven voor het tolken via videocalls? Vul een offerteaanvraag in en geef aan wanneer u behoefte heeft aan een tolk. Zodra wij uw aanvraagformulier ontvangen ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie en prijsvoorstel van ons. Om uw wensen helder te krijgen zullen wij, indien nodig, eerst telefonisch contact met u opnemen om onze mogelijkheden aan u toe te lichten.

Meteen een tolk nodig? Bel ons op: 020-8202890  en we gaan voor u aan de slag.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie de tolk op locatie of op afstand?

Wij zijn gespecialiseerd in alle tolkdiensten. Zo leveren we gespecialiseerde telefonische tolken, tolken voor videobellen en tolken met fluistersets en cabines voor op locatie en congressen.

Wat kost een tolkdienst bij jullie?

De prijs van onze diensten worden vooral bepaald door de tijd en de reisafstand. Bel ons voor een snelle inschatting op 020-8202890 of vraag een offerte op en we nemen snel contact op.

Zijn jullie tolken beëdigd / gecertificeerd?

Wij zijn ISO gecertificeerd en indien nodig kunt u altijd kiezen voor een beëdigde tolk.

Welke vorm van tolken heb ik nodig, simultaan of consecutief?

Tolken kan ook op twee verschillende manieren: simultaan of consecutief. Bij consecutief tolken vertaalt de tolk wat er wordt gezegd als de verteller een pauze inlast. De tolk maakt aantekeningen en geeft een letterlijke vertolking van wat er is verteld. Bij simultaantolken vindt het tolken op hetzelfde moment plaats als het gesproken woord. Deze manier van tolken is zeer intensief. Tolken werken daarom vaak in teams en wisselen elkaar af.