Tolk of vertaler nodig? +31 (0)20 820 28 20

Taal verbindt

Taal verbindt culturen. Bedrijven groeien en gaan grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel en vertaaloplossingen zijn hier een essentieel onderdeel van. Daarom staan wij klaar om u te helpen bij iedere vraag. Hoe groot of hoe klein die ook is.

Een vertaling is meer dan een letterlijke vertaling van taal A naar taal B. Elk specialisme heeft zijn eigen taal met zijn eigen vaktermen. Daarom werken we bij Livewords met alleen de allerbeste native speakers, met ruime ervaring binnen het eigen specialisme.

Steeds sneller en beter. Wij ondersteunen onze vertalers met geavanceerde technologie zoals adaptieve vertaalgeheugens en Neural Machine Translation (NMT), zodat zij hun werk nog sneller en beter kunnen doen. Deze combinatie van technologie en persoonlijke toewijding behoudt de essentie van uw boodschap in elke taal.

Zo verloopt het vertaalproces:

1. De aanvraag

U heeft een vertaling nodig. Samen met onze Client Managers doorloopt u uw vertaalwensen. Op basis daarvan ontvangt u een passende offerte opgestuurd.

2. Uw vertaler

Zodra u groen licht geeft op de offerte, zoeken wij een vertaler die qua achtergrond, specialisme en stijl het best aansluit bij uw wensen en uw opdracht.

3. Check-dubbelcheck

Om de beste vertaling te kunnen leveren voert de vertaler een kwaliteitscontrole uit. Uw Client Manager loopt de vertaling vervolgens ook na op de afgesproken wensen.

4. De levering

De vertaling is opgeleverd. U ontvangt uw vertaalde document retour. Uw Client Manager zal u vragen om een evaluatie. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

Onze innovatieve producten

Flow

Is uw content up-to-date in alle talen? Flow biedt een constante stroom aan vertalingen, geleverd door native speakers die worden ondersteund door NMT-technologie.

Start met Flow

Xpress

Zelf uw vertaling regelen binnen 24 uur? Dat kan met Livewords Xpress. Vraag een account aan en regel direct uw vertaling. Snel, van hoge kwaliteit en met persoonlijke aandacht.

Upload en vertaal

GO

Wilt u zich overal verstaanbaar maken? Met de Livewords GO app heeft u binnen 40 seconden een tolk aan de lijn. U heeft altijd eenvoudig toegang tot al onze tolken en talencombinaties.

Download en GO