VERTALEN MET LIVEWORDS

Uw partner in vertalen

U heeft een vertaling nodig. En daarbij heeft u specifieke wensen. Bij Livewords is dit geen probleem. Door onze jarenlange ervaring op vertaalgebied zijn we letterlijk van alle markten thuis. Dus hoe groot, ingewikkeld of juist heel klein uw vertaalopdracht ook is: samen vinden we altijd een passende oplossing!

Een tekst laten vertalen is maatwerk

Een vertaling gaat namelijk verder dan het omzetten van taal A naar taal B. Een vertaling moet precies dezelfde boodschap, hetzelfde gevoel en tone of voice overbrengen als de tekst die u wilt laten vertalen. Daarom werken we bij Livewords alleen met native speaker vertalers, zodat uw boodschap in elke taal tot de verbeelding spreekt.

 

Bekijk Livewords vertalen

Uw document:

  • Correct en in de juiste context vertaald
  • Door native speakers vertaald
  • Met een uitstekende kwaliteit, wij zijn NEN-EN 15038 gecertificeerd
  • Tegen een goede prijs door het vertaalgeheugen dat u opbouwt
  • In een extra beveiligde omgeving, zodat uw gevoelige informatie veilig is
Offerte aanvragen

Zo verloopt een vertaalproces

Stap 1 De aanvraag

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, vragen onze client managers u het hemd van het lijf; welk specialisme is nodig om dit document te vertalen? Is er een terminologielijst beschikbaar? Al deze aspecten bepalen samen de prijs van de vertaling. Dit zetten we puntsgewijs in een offerte en die sturen we naar u op.

Stap 2 Uw persoonlijke vertaler

Zodra u groen licht geeft voor de offerte, zoeken wij een vertaler die qua achtergrond, expertise en stijl het best bij uw wensen en uw opdracht aansluit. De vertaler die voor u aan de slag gaat, vertaalt vervolgens uw documenten conform de kwaliteitseisen van onze NEN-EN 15038-certificering.

Stap 3 Check-dubbel-check

Wanneer de tekst vertaald is, voert de vertaler een eerste kwaliteitscontrole uit. Vervolgens loopt uw client manager de vertaling ook nog even na; klopt de lay-out? Is de vertaling volgens uw wensen vertaald?

Want vertalen blijft mensenwerk en zo voorkomen we onnodige fouten.

Stap 4 De levering

Nu weten we het zeker, de vertaling is binnenstebuiten gekeerd en is 100% gecontroleerd. Pas dan sturen we de vertaling naar u toe.

En mocht er toch iets niet helemaal naar wens zijn, of heeft u nog vragen? Laat het ons weten. Dan lossen we het direct op, want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wij vertalen al voor

Onze innovatieve vertaaltools

Livewords Xpress

Uw document binnen 24 uur vertaald

Haast met een vertaling? Geen paniek! Ga voor snel én goed en regel je vertaling zelf binnen 24 uur met Xpress. Binnen een paar stappen kun je bestanden laten vertalen in 105 talencombinaties.

Livewords Flow

Snel en goed uw website vertalen

Livewords Flow maakt het mogelijk dat native speakers live in de cloud uw website vertalen. Dit bespaart u niet alleen enorm veel tijd, het scheelt u ook nog eens 30% in de vertaalkosten.