Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Een groot team per opdrachtgever beschikbaar

Tegenwoordig is de sky the limit; landsgrenzen vervagen en zakendoen kan overal in de wereld. Gelukkig kunt u hierbij rekenen op onze adequate vertaaldiensten. Onze competente vertalers zijn uw betrouwbare taalback-up voor het vertalen van contracten, aktes, administratieve papieren en correspondentie. Prettig te weten dat er een heel team van vakmensen achter u staat en een andere taal nooit een belemmering is voor uw ondernemingen of uw ambities.

 

Vertalingen van Livewords voorkomen onduidelijkheden

Best spannend, in een andere taal iets gaan ondernemen of wonen en werken in een ander land. Het houdt direct flink wat aanpassingen in en het kan een lastige communicatie opleveren met andere partijen. Vertaaldiensten van Livewords bieden de oplossing voor al uw taalissues. Documenten worden feilloos vertaald waardoor er een pak zorgen van uw schouders valt. Gewoon, omdat misverstanden en onduidelijkheden met de vertaalde documenten van onze native vertalers tot een minimum worden beperkt. De kleine addertjes onder het gras worden opgespoord en kleine lettertjes worden in uw eigen taal uitvergroot.

 

Laat u informeren over onze diensten

Ontdek de veelzijdigheid van onze vertaaldiensten en geef uw onderneming of project vleugels. Voeg meteen de daad bij het woord en vraag vrijblijvend een offerte aan waarbij wij u direct kunnen vertellen hoe wij te werk gaan en wat de kosten zijn van ons vertaalbureau. Vul de offerte-aanvraag vandaag nog in en ontdek de gunstige tarieven van ons bureau.

Laten we starten met de vertaaldienst

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag