Uw vertaalbureau

In no time een vertaalde tekst
Op zoek naar een erkend en betrouwbaar vertaalbureau? Of een tolk? Werkt u graag met vertalers die weten waarover ze het hebben en die teksten en documenten in korte tijd weten om te zetten naar de door u gewenste taal? Dan is vertaalbureau Livewords de ideale partner voor uw projecten. Of dit nu voor een privéreden is of u uw zakelijke documenten wilt laten vertalen, wij pakken elke opdracht met evenveel enthousiasme op en leveren in no time de bewerkte tekst. Precies zoals u deze nodig heeft en in hetzelfde format als het is aangeleverd.

Lees ons blog over de kosten van vertalen.

Ik Vertrek? Vertalen van documenten voor vestiging of werk in het buitenland

Als u werkzaam bent in een ander land, zaken doet met het buitenland of van plan bent zich te vestigen in het buitenland, is de taal soms een aardige barrière. Er zijn honderd dingen te regelen en te organiseren en héél veel papierwerk in te vullen en aan te leveren bij instanties. Vanzelfsprekend wilt u dat deze taak goed wordt uitgevoerd; Livewords neemt als vertaalbureau het vertalen van documenten graag voor haar rekening.

Een hele zorg minder als u er zeker van bent dat dit deel van uw project in elk geval door professionals uitgevoerd wordt. Heeft u uw handen vrij voor al die andere klusjes die u voor uw vertrek wilt afronden.

Administratie in een andere taal? Roep de hulp in van een vertaalbureau

Dankzij de Europese Unie is het veel gemakkelijker geworden om binnen Europa te reizen en te werken. Prettig als u van verandering houdt en op zoek bent naar uitdagingen, op privévlak of op zakelijke terrein. Ook al is Europa een stuk opener en zijn veel administratieve zaken uniform geworden, een taalbarrière kan desondanks voor problemen zorgen. Goed om te weten dat u met een betrouwbaar vertaalbureau als Livewords een groot deel van deze problemen kunt voorkomen.

En dat is behoorlijk ontspannend, omdat u kunt rekenen op een competent team van vertalers die tot op de laatste, kleine lettertjes uw documenten kunnen vertalen. Geen onaangename verrassingen, maar wel goed vertaalde administratieve dossiers en aanvragen die hierdoor in één keer worden geaccepteerd in het buitenland. Enorm prettig wanneer u zelf nog heel veel andere dingen moet doen. Laat het vertalen van uw teksten over aan professionals die naast het feilloos vertalen van uw teksten, ook de finesse kennen van een cultuur en de bijbehorende omgangsvormen.

Het grootste tolk- en vertaalbureau van de Benelux

Bij tolk- en vertaalbureau Livewords doen we meer dan tolken en vertalen:
we connect cultures

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Tolk- en vertaaldiensten

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

Flow

Is uw content up-to-date in alle talen? Flow biedt een constante stroom aan vertalingen, geleverd door native speaker vertalers die worden ondersteund door NMT-technologie.

We doen als vertaalbureau meer dan taal A omzetten naar taal B

Onze wereld verandert, iedere dag. Grenzen vervagen en andere landen worden toegankelijker. Om te gaan wonen, zaken te doen en contacten te onderhouden. Ondanks taalverschillen is het toch mogelijk te communiceren. Hoe dat kan? Gewoon, door gebruik te maken van ons vertaalbureau. Voor Livewords heeft geen enkele taal geheimen. Dankzij ons omvangrijke netwerk van kundige native vertalers, is het mogelijk in elke gewenste taal een vertaling te verzorgen. Het geeft u in elk geval een geruststellend gevoel als uw documenten perfect begrepen worden, door een anderstalige persoon of instantie.

Waarom onze klanten vertrouwen op tolk- en vertaalbureau Livewords

Native speakers

Een vertaling is meer dan een letterlijke vertaling van taal A naar taal B. Elk specialisme heeft zijn eigen taal met zijn eigen vaktermen. Daarom werken we bij Livewords met alleen de allerbeste native speakers, wij werken met zowel tolken als vertalers met ruime ervaring binnen het eigen specialisme. Deze kunnen de juiste tone of voice en gevoel woorden leggen, zodat uw tekst of gesprek ook echt de boodschap overbrengt zoals u hem bedoeld heeft.

1.586 Talencombinaties

Bij vertaalbureau Livewords beschikt u over het grootste netwerk van vertalers en tolken in Nederland. Wij kunnen u dan ook het grootste aanbod van talencombinaties bieden. Dankzij onze database van ruim 4.000 vertalers kunnen we op jaarbasis wel 41.000 vertaalopdrachten uitvoeren. Dit is een van de redenen dat veel multinationals en overheidsinstanties ons kiezen als hun tolk- en vertaalbureau, zij weten dat ze al hun vertalingen onder één dak kwijt kunnen.

Specialisaties

Elk land heeft een eigen taal, maar toch heeft ook elk vakgebied een taal opzich. Ondanks dat iets in de goede taal staat kan er onduidelijkheid over een onderwerp bestaan. Daarom hebben we bij vertaalbureau Livewords native speaker vertalers en tolken die jarenlange ervaring hebben binnen een specialisme. Zo kunt u met een gerust hart een vertaling of tolkdienst bij ons uitzetten, wetende dat uw jargon perfect vertaald wordt.

Elk type tolk- en vertaaldienst

Complexe handleidingen, korte productregels, website teksten, gevoelige codes of medische documenten of een tweedaags congres, door onze grote database met vertalers en tolken kunnen wij uw opdrachten snel verwerken. U heeft een boodschap die wij graag overbrengen, in welke vorm of taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speakers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Specialisaties

MarCom Vertalingen

Livewords MarCom is de Marketing en Communicatie-vertaaldesk van Livewords. Met kennis van de reclamewereld en kunde in professioneel vertalen bedient de MarCom-desk de top van de Nederlandse reclame- en marketingwereld met vertalingen: van pitch en commercial tot pay-off.

Juridische Vertalingen

Livewords Legal is de juridische vertaaldivisie van Livewords – een uniek center of expertise voor juridisch vertaalwerk in de Benelux. Onder begeleiding van juridische experts staat een zorgvuldig geselecteerd team van tien interne en tientallen externe vertaalspecialisten tot uw beschikking.

Overheidsvertalingen

Bij de overheid gaan dingen vaak net iets anders dan in het bedrijfsleven. Een regel of richtlijn is er niet voor niets, want bij de overheid gaat het om de belangen van burgers. Bij Livewords snappen we dat.

Retailvertalingen

Onze retailexperts zijn 24/7 bezig met uw vakgebied. Zij vertalen dagelijks websiteteksten, labels, productomschrijvingen, SEO-teksten en meer. En dat gebeurt uiteraard in de tone of voice die aansluit bij het product en de doelgroep.

Medische vertalingen

Technische vertalingen

Dankzij onze innovatieve systemen hebben wij maatoplossingen voor complexe handleidingen tot aan gevoelige codes.

Financiële vertalingen

Livewords Financial is specialist in financiële vertalingen. Uw financiële vertaling moet tot achter de komma kloppen en daar zorgen wij voor.

Juridische vertalingen

Livewords Legal is het full-servicevertaalbureau dat volledig is toegesneden op de juridische praktijk. Wij begrijpen de eisen die de juridische wereld stelt.

Offerte aanvraag voor uw vertaling

  Uw gegevens
  Uw Aanvraag  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een document te vertalen?

  Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

  Vertalen jullie ook beëdigd?

  Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

  Zijn jullie gecertificeerd?

  Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

  Werken jullie met eigen vertalers?

  Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.