Het grootste tolk- en vertaalbureau van de Benelux

Bij tolk- en vertaalbureau Livewords doen we meer dan tolken en vertalen:
we connect cultures

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Tolk- en vertaaldiensten

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

Flow

Is uw content up-to-date in alle talen? Flow biedt een constante stroom aan vertalingen, geleverd door native speaker vertalers die worden ondersteund door NMT-technologie.

GO

Wilt u zich overal verstaanbaar maken? Met de Livewords GO app heeft u binnen 40 seconden een tolk aan de lijn. U heeft altijd eenvoudig toegang tot al onze tolken en talencombinaties.

Uw vertaling is meer dan taal A omzetten naar taal B

Welke vertaalservice past het beste bij u?

De ene vertaling is de andere niet. Een technische vertaling met ingewikkeld jargon vraagt om een andere aanpak dan de vertaling van een webshop voor kleding. In deze adviestool ontdekt u in 3 eenvoudige stappen welke vertaalservice het best bij u past.

Wat vindt u belangrijk

Vraagt uw vertaling om oog voor detail? Of is snelheid juist belangrijk? In het menu hiernaast kunt u uw voorkeuren aangeven.

Snelheid

Vakspecialist

Persoonlijke aandacht

Uw document

We willen graag van u weten wat voor soort document u wilt laten vertalen, binnen welk specialisme uw vertaling valt en wat ongeveer het aantal woorden van uw document is.

Type document

Type vertaling

Aantal woorden

En dan de laatste vraag.....

Om te bepalen welke service het best bij u past, willen we ook weten hoe vaak uw content verandert. Heeft u bijvoorbeeld een webshop? Dan zullen er regelmatig nieuwe producten worden toegevoegd. Maar bij het vertalen van een financieel rapport doet dit totaal niet ter zake.

Content verandering

Ons advies

Wij adviseren u Livewords Xpress

Livewords Xpress is de ideale tool als u haast heeft met uw vertaling.
Binnen 24 uur vertalen native speaker vertalers uw documenten, zodat u onbezorgd verder kunt gaan met uw werk.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op

LIVEWORDS XPRESS

 • Uw document binnen 24 uur vertaald
 • Door native speaker vertalers
 • Voor € 0,16 per woord exclusief btw
 • In maar liefst 105 taalcombinaties
Start uw vertaling

Ons advies

Wij adviseren u Livewords Flow

Livewords Flow is de ideale tool om grote hoeveelheden, vaak veranderende content, te vertalen. Livewords Flow is een vertaalplatform waarbij native speaker vertalers live in uw private cloud uw content vertalen. Dus geen gedoe meer met uploaden of kosten voor projectmanagement. Dit scheelt u gegarandeerd 30% vertaalkosten.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op

LIVEWORDS FLOW

 • Bespaart tijd en gedoe door het Livewords vertaalplatform
 • Bespaart 30% op uw vertaalkosten
 • Altijd een goede prijs door vertaalgeheugen
 • De content blijft op uw server staan
 • Consistent vertaald en altijd up-to-date
Bekijk Livewords flow

Ons advies

Wij adviseren u een specialistische vertaling op maat

Uw vertaling vraagt om persoonlijke aandacht en het scherpe oog van een expert. Bij Livewords werken we met native speaker vertalers die tevens specialist zijn in uw branche. Zo weet u zeker dat uw vertaling niet alleen de juiste toon of voice bevat, maar ook exact uw boodschap uitdraagt en volgens heersend jargon vertaald wordt.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op

LIVEWORDS OFFERTE

 • Binnen 30 minuten ontvangt u een offerte op maat
 • Gespecialiseerd in Legal, Finance, Life sciences, Technical, Public services, eCommerce en Retail
 • Mogelijk in alle taalcombinaties
 • Met uitstekende kwaliteit, wij zijn NEN-EN 15038-gecertificeerd
 • Persoonlijk vertaalmanagement op locatie
Vraag direct een offerte aan

Waarom onze klanten vertrouwen op tolk- en vertaalbureau Livewords

Native speakers

Een vertaling is meer dan een letterlijke vertaling van taal A naar taal B. Elk specialisme heeft zijn eigen taal met zijn eigen vaktermen. Daarom werken we bij Livewords met alleen de allerbeste native speakers, wij werken met zowel tolken als vertalers met ruime ervaring binnen het eigen specialisme. Deze kunnen de juiste tone of voice en gevoel woorden leggen, zodat uw tekst of gesprek ook echt de boodschap overbrengt zoals u hem bedoeld heeft.

1.586 Talencombinaties

Bij vertaalbureau Livewords beschikt u over het grootste netwerk van vertalers en tolken in Nederland. Wij kunnen u dan ook het grootste aanbod van talencombinaties bieden. Dankzij onze database van ruim 4.000 vertalers kunnen we op jaarbasis wel 41.000 vertaalopdrachten uitvoeren. Dit is een van de redenen dat veel multinationals en overheidsinstanties ons kiezen als hun tolk- en vertaalbureau, zij weten dat ze al hun vertalingen onder één dak kwijt kunnen.

Specialisaties

Elk land heeft een eigen taal, maar toch heeft ook elk vakgebied een taal opzich. Ondanks dat iets in de goede taal staat kan er onduidelijkheid over een onderwerp bestaan. Daarom hebben we bij vertaalbureau Livewords native speaker vertalers en tolken die jarenlange ervaring hebben binnen een specialisme. Zo kunt u met een gerust hart een vertaling of tolkdienst bij ons uitzetten, wetende dat uw jargon perfect vertaald wordt.

Elk type tolk- en vertaaldienst

Complexe handleidingen, korte productregels, website teksten, gevoelige codes of medische documenten of een tweedaags congres, door onze grote database met vertalers en tolken kunnen wij uw opdrachten snel verwerken. U heeft een boodschap die wij graag overbrengen, in welke vorm of taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speakers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Specialisaties

MarCom Vertalingen

Livewords MarCom is de Marketing en Communicatie-vertaaldesk van Livewords. Met kennis van de reclamewereld en kunde in professioneel vertalen bedient de MarCom-desk de top van de Nederlandse reclame- en marketingwereld met vertalingen: van pitch en commercial tot pay-off.

Juridische Vertalingen

Livewords Legal is de juridische vertaaldivisie van Livewords – een uniek center of expertise voor juridisch vertaalwerk in de Benelux. Onder begeleiding van juridische experts staat een zorgvuldig geselecteerd team van tien interne en tientallen externe vertaalspecialisten tot uw beschikking.

Overheidsvertalingen

Bij de overheid gaan dingen vaak net iets anders dan in het bedrijfsleven. Een regel of richtlijn is er niet voor niets, want bij de overheid gaat het om de belangen van burgers. Bij Livewords snappen we dat.

Retailvertalingen

Onze retailexperts zijn 24/7 bezig met uw vakgebied. Zij vertalen dagelijks websiteteksten, labels, productomschrijvingen, SEO-teksten en meer. En dat gebeurt uiteraard in de tone of voice die aansluit bij het product en de doelgroep.

Medische vertalingen

Een medisch document moet absoluut foutloos zijn. Daarom zijn onze vertalers medisch onderlegd. Uw vertaling is bij ons in goede handen.

Technische vertalingen

Dankzij onze innovatieve systemen hebben wij maatoplossingen voor complexe handleidingen tot aan gevoelige codes.

Financiële vertalingen

Livewords Financial is specialist in financiële vertalingen. Uw financiële vertaling moet tot achter de komma kloppen en daar zorgen wij voor.

Offerte aanvraag voor uw vertaling

Uw gegevens
Uw AanvraagOm Google Maps cookies te activeren, klik "Accepteren"