Uw Zweedse vertalingen professioneel en waar nodig beëdigd in goede handen bij ISO-gecertificeerd Livewords.

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Zweeds voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Vertaalbureau Zweeds in Nederland of in Zweden?

Ondanks dat onze vertalers overal aan het werk zijn, is de procedure van aanname van opdrachten centraal geregeld. Alles gebeurt via ons vertaalbureau Zweeds; uw offerteaanvraag wordt hier in behandeling genomen en hier is ook uw contactpersoon die de opdracht met u doorneemt en coördineert.

Kwaliteit van onze vertalingen optimaal

De vertalers van Livewords zijn allemaal kundige vertalers met een gedegen opleiding. U mag er dus zonder meer van uitgaan dat ons vertaalbureau Zweeds een uitmuntende vertaling zal leveren. Onze vertaaldiensten zijn ISO-gecertificeerd, dat wil zeggen dat er veel aandacht is voor de kwaliteit en de controle hierop. Processen en werkmethoden worden punctueel gevolgd én gecontroleerd zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Dat betekent dat alle vertalingen die ons vertaalbureau Zweeds verlaten altijd van een topkwaliteit zijn.

Meteen een offerte aanvragen bij ons vertaalbureau Zweeds?

Vul uw gegevens in en stuur de te vertalen teksten meteen mee. Zodra wij uw aanvraag ontvangen bestuderen wij de opdracht en maken een inschatting van de kosten. Wij bellen u op werkdagen sowieso binnen 24 uur terug, ongeacht het tijdstip van ontvangst.

Of:

Laat u terugbellen. U vult een kort formulier in met uw naam en telefoonnummer en we zorgen ervoor dat wij binnen maximaal één uur terugbellen. Op deze manier kan de opdracht telefonisch besproken en toegelicht worden voordat we een offerte op maat maken.

Laten we starten met uw Zweedse vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

  Uw gegevens
  Uw Aanvraag  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een document te vertalen?

  Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

  Vertalen jullie ook beëdigd?

  Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

  Zijn jullie gecertificeerd?

  Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

  Werken jullie met eigen vertalers?

  Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.