Certificering garandeert hoogste kwaliteit vertalingen Kwaliteit is te meten. Dus de kwaliteit van een vertaling ook. Ons vertaalbureau is ISO-gecertificeerd. Wat dat precies betekent? De certificaten ISO-9001, ISO-17100, ISO-27001 en ISO-18841 sieren ons vertaalbureau Utrecht. Het betekent simpelweg dat onze diensten helemaal voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die er bestaan. Livewords’ vertaalbureau Utrecht voldoet aan internationale normen voor kwaliteitssystemen, die te meten zijn en dus voor u een garantie zijn dat wij perfect vertaalwerk afleveren.

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Vertalers met specialismen in de regio Utrecht

Verken de mogelijkheden van de diensten van ons vertaalbureau Utrecht. Wij kunnen u op weg helpen met lastige taaluitdagingen die een precieze vertaling nodig hebben. Een vertaling die door een native vertaler wordt uitgevoerd die precies weet waar hij of zij het over heeft. Door ervaring of opleiding verkregen en zeer bruikbaar bij het vertalen van complexe teksten. Onze vertalers hebben allemaal hun eigen specialisme; bij elke vertaalopdracht selecteren wij de vertaler die het best op de hoogte is van de inhoud van de te vertalen teksten. En de daarbij behorende vaktermen!

Offerte aanvragen

Verbaas u over onze tarieven en mogelijkheden en neem vandaag nog actie om uw vertaalopdracht onder te brengen bij ons vertaalbureau Utrecht. Vraag meteen een scherpe offerte aan en stuur uw teksten mee met de offerteaanvraag. Op deze manier kunnen we uw aanvraag snel in behandeling nemen en binnen 24 uur een interessant prijsvoorstel doen.

Liever telefonisch?

Bel ons op: 020-8202890.

Of laat u terugbellen. Vul hiervoor het terugbelformulier in en wij bellen u binnen twee uur terug.

Laten we starten met uw vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

  Uw gegevens
  Uw Aanvraag  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een document te vertalen?

  Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

  Vertalen jullie ook beëdigd?

  Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

  Zijn jullie gecertificeerd?

  Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

  Werken jullie met eigen vertalers?

  Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.