Uw Turkse vertalingen professioneel en waar nodig beëdigd in goede handen bij ISO-gecertificeerd Livewords.

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Turks voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Band tussen Turkije en Nederland dankzij arbeidsmigratie

Turkije, een land waar heel veel over te vertellen is. Bovenal is het bekend dankzij onze Turkse arbeidsmigranten die al in de jaren 60 naar Nederland kwamen om hier te werken. Sindsdien is Turkije onlosmakelijk verbonden met ons land. Zakendoen met Turkije is heel gewoon, de taal leren is lastig. Goed om gebruik te maken van de vertaaldiensten van Livewords. Ons vertaalbureau Turks zet Turkse documenten over naar het Nederlands, of naar een andere taal indien gewenst. Uiteraard kunnen wij ook Nederlandse teksten overzetten naar het Turks.

Vertaalbureau Turks met native speakers

Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van native vertalers. Turkse vertalers die zowel het Nederlands als het Turks perfect beheersen. Groot voordeel van native speakers is dat zij niet alleen de taal tot in de kleinste details beheersen maar ook kennis hebben van de cultuur en de omgangsvormen van dit land. Tradities zijn belangrijk in Turkije, goed om samen te werken met vertalers die ze kennen en ze op een correcte manier, tekstueel voor u kunnen interpreteren.

Meteen vertaalbureau Turks nodig?

Bel mij terug voor meer informatie over de vertaaldiensten van Livewords en voorzie mij vrijblijvend van een op maat gemaakte vertaalofferte.

Informeer mij over de tekst die ik wil laten vertalen door uw vertaalbureau Turks. Ik wil graag een offerte ontvangen en ik vul de offerteaanvraag meteen in.

Laten we starten met uw Turkse vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

  Uw gegevens
  Uw Aanvraag  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een document te vertalen?

  Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

  Vertalen jullie ook beëdigd?

  Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

  Zijn jullie gecertificeerd?

  Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

  Werken jullie met eigen vertalers?

  Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.