Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

 

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Onze Spaanse vertaalspecialisaties

Er komt meer kijken bij een goede vertaling dan droog vertalen naar het Spaans. Zo verschilt de vertaling van een medisch document van een vertaling van een processtuk. Bij Livewords hebben wij vertalers in dienst die gespecialiseerd zijn in een vakgebied, zo weten wij voor elke situatie de perfecte vertaler voor u in te schakelen. Alleen op deze manier kunt u culturen verbinden en uw boodschap perfect overbrengen.

Heldere communicatie nodig van ons vertaalbureau Spaans?

Verruim uw mogelijkheden in Spanje en neem vandaag nog actie met het aanvragen van een offerte voor het vertalen van uw documenten. Ons vertaalbureau Spaans is 24 uur op 7 dagen bereikbaar. Alle aanvragen worden sowieso binnen 24 uur beantwoord door onze medewerkers. Geen probleem dus als u héél erg veel haast heeft met het vertalen van een tekst. Spoedopdrachten zijn onze specialiteit en in overleg met u bepalen we hoe snel we u van dienst kunnen zijn. Livewords: een vertaalbureau Spaans dat met veel enthousiasme aan uw opdracht zal beginnen.

Overige talen van Livewords

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een document te vertalen?

Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

Vertalen jullie ook beëdigd?

Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

Werken jullie met eigen vertalers?

Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.