Tolk of vertaler nodig? +31 (0)20 820 28 20

Livewords vertaalbureau Spaans

Bij Livewords doen we meer dan tolken en vertalen:
we connect cultures

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

 

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Flow

Is uw content up-to-date in alle talen? Flow biedt een constante stroom aan vertalingen, geleverd door native speaker vertalers die worden ondersteund door NMT-technologie.

 

Xpress

Zelf uw vertaling regelen binnen 24 uur? Dat kan met Livewords Xpress. Vraag een account aan en regel direct uw vertaling. Snel, van hoge kwaliteit en met persoonlijke aandacht.

 

GO

Wilt u zich overal verstaanbaar maken? Met de Livewords GO app heeft u binnen 40 seconden een tolk aan de lijn. U heeft altijd eenvoudig toegang tot al onze tolken en talencombinaties.

 

Onze Spaanse vertaalspecialisaties

Er komt meer kijken bij een goede vertaling dan droog vertalen naar het Spaans. Zo verschilt de vertaling van een medisch document van een vertaling van een processtuk. Bij Livewords hebben wij vertalers in dienst die gespecialiseerd zijn in een vakgebied, zo weten wij voor elke situatie de perfecte vertaler voor u in te schakelen. Alleen op deze manier kunt u culturen verbinden en uw boodschap perfect overbrengen.

Laten we starten met uw Spaanse vertaling

Vraag direct een offerte aan met onderstaand formulier

Uw gegevens
Uw Aanvraag