Uw Portugese vertalingen professioneel en waar nodig beëdigd in goede handen bij ISO-gecertificeerd Livewords.

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Portugees voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Portugees vertaalbureau met ISO-certificering

Zakendoen met contacten in Portugal is boeiend. Dit zuidelijke land heeft veel te bieden en veel Nederlandse ondernemers hebben dit al ontdekt. Prettig om markten te ontdekken en te bewerken, ook online. Teksten vertalen in het Portugees, op websites, kan soms verrassend leuke verkoopresultaten opleveren. Zeker als het om Brazilië gaat, heeft u de service van een Portugees vertaalbureau hard nodig. Wij garanderen, dankzij onze hoge ISO-kwaliteitsstandaarden, een hoge mate van professionaliteit.

Ontdek de mogelijkheden van ons Portugees vertaalbureau

Doe als duizenden tevreden klanten voor u en informeer bij Livewords naar onze mogelijkheden. Uiteraard maken wij het u graag gemakkelijk en bieden wij u de optie om gratis en vrijblijvend een vertaalofferte bij ons aan te vragen. Het betekent dat u met een paar eenvoudige handelingen een offerteaanvraag aan ons verstuurt en binnen 24 uur meer weet over onze diensten en bijbehorende tarieven.

Laat u vandaag nog informeren over onze diensten en tarieven. Vul uw gegevens in en als u de tekst digitaal in uw bezit heeft, stuur deze dan meteen mee zodat zij een op maat gemaakte offerte kunnen maken.

Grote haast? Bel ons op: 020-8202890 en overleg direct met een van onze medewerkers.

Laten we starten met uw Portugese vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

  Uw gegevens
  Uw Aanvraag  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een document te vertalen?

  Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

  Vertalen jullie ook beëdigd?

  Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

  Zijn jullie gecertificeerd?

  Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

  Werken jullie met eigen vertalers?

  Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.