Uw Poolse vertalingen professioneel en waar nodig beëdigd in goede handen bij ISO-gecertificeerd Livewords.

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Pools voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Vertaalbureau Pools garandeert perfecte vertaling

Uitrbreiden naar Polen? Waar te beginnen, misschien dat u eerst Warschau pakt, of toch Krakau? Polen is een land waar de taal een behoorlijke drempel kan vormen. Het is overduidelijk dat dit land andere gewoonten en gebruiken kent dan wij gewoon zijn. De taal is lastig en de cultuurverschillen maken de omgang met contacten een pittige opgave. Zeker als het over grote belangen gaat en elke komma en punt belangrijk is in een tekst. Maak gebruik van de vertaaldiensten van het vertaalbureau Pools Livewords. Wij nemen uw opdracht net zo serieus als u zelf doet en garanderen u een perfecte vertaling van al uw Poolse documenten.

Goed vertaalwerk een van onze garanties

Omdat wij het grootste vertaalbureau van de Benelux zijn, mag u een hoge mate van kwaliteit verwachten. We zijn niet zomaar een Pools vertaalbureau, nee, wij hebben een omvangrijk netwerk van vertalers die elke dag opnieuw serieus met hun vak bezig zijn. Zij kennen de behoeften van onze opdrachtgevers en zijn op de hoogte van de grote belangen die daarmee gemoeid zijn. Maar ook voor opdrachtgevers die een eenvoudige klus aan ons voorleggen bieden we de service en garantie van goed vertaalwerk. Akten van de burgerlijke stand, diploma’s of CV’s; Livewords pakt deze opdrachten met net zoveel enthousiasme op en garandeert een vlekkeloze vertaling van al uw documenten.

Geen idee waar de kleine lettertjes over gaan?

Laat u bijstaan door het grootste vertaalbureau Pools in de Benelux en verken de mogelijkheden van Livewords vertaalbureau. Wij helpen u met elk taalprobleem! Bel ons op: 020-8202890 of vraag meteen een offerte aan. Wij geven u binnen 24 uur een passend antwoord.

Laten we starten met uw Poolse vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

  Uw gegevens












  Uw Aanvraag



  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een document te vertalen?

  Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

  Vertalen jullie ook beëdigd?

  Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

  Zijn jullie gecertificeerd?

  Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

  Werken jullie met eigen vertalers?

  Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.