U woont in Limburg en zoekt een vertaalbureau Maastricht? Uiteraard is het niet nodig om u te verplaatsen voor het aanvragen van een offerte bij Livewords. In principe kunt u alles online met ons afstemmen of via de telefoon. In een enkel geval is het prettig om rechtstreeks contact te hebben met onze vertalers of Client Manager. Zo is ons vertaalbureau Maastricht dagelijks geopend, voor iedereen die graag een bezoek aan ons kantoor in Maastricht brengt. Misschien heeft u de teksten alleen op papier, is de hoeveelheid aanzienlijk en wilt u graag meteen van ons horen hoe wij u van dienst kunnen zijn. Aarzel niet om af te spreken op ons vertaalbureau Maastricht; wij overleggen met veel plezier uw wensen in een één-op-ééngesprek.

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Meteen contact met een van onze medewerkers op het vertaalbureau Maastricht?

Bel ons op +31 (0)43 321 89 85. Of laat u terugbellen!

Laten we starten met uw vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

  Uw gegevens
  Uw Aanvraag  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een document te vertalen?

  Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

  Vertalen jullie ook beëdigd?

  Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

  Zijn jullie gecertificeerd?

  Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

  Werken jullie met eigen vertalers?

  Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.