Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

 

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Welke kwaliteit kunt u van ons vertaalbureau Italiaans verwachten?

Bij Livewords staat kwaliteit bovenaan en daarom werkt ons bureau alleen met professionele vertalers, hierdoor zijn wij in staat om elke vertaalopdracht, zoals het vertalen van een medische bijsluiter of een zakelijk contract, te vertalen zodat er niks van de boodschap verloren gaat. Livewords is ISO-gecertificeerd, zo beschikken wij onder andere over ISO 17100 en ISO 18841. Deze ISO certificaten staan garant voor de kwaliteit en bekwaamheid van vertaal- en tolkdiensten. Voor een vertaling met vertrouwelijke informatie houden wij ons aan de richtlijnen van ISO 27100. Dit is fijn voor onze klanten die er hierdoor zeker van kunnen zijn dat  hun tekst voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsgaranties.

Passende offerte Italiaanse vertaling

Ontdek de mogelijkheden die ons vertaalbureau Italiaans u heeft te bieden en laat u leiden door onze taalexperts als het gaat om foutloze vertalingen van en naar het Italiaans. Wij lichten graag onze vertaaldiensten toe om uw blik op Italië te verruimen. Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen zo snel mogelijk onze reactie. .

Liever meteen een vertaalprofessional van ons vertaalbureau Italiaans aan de lijn?  Laat u door een van onze medewerkers terugbellen! Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

 

Overige talen van Livewords

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een document te vertalen?

Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

Vertalen jullie ook beëdigd?

Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

Werken jullie met eigen vertalers?

Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.