Uw Hongaarse vertalingen professioneel en waar nodig beëdigd in goede handen bij ISO-gecertificeerd Livewords.

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Hongaars voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Details in Hongaarse vertaling kunnen belangrijk zijn

Deze kennis is een groot voordeel omdat ook in geschreven teksten vaak kleine verwijzingen zitten naar de cultuur. Zakendoen verloopt over heel de wereld weer anders en het is prettig een taalback-up te hebben die u wijst op kleine details die een grote impact kunnen hebben op een goede verstandhouding met uw contacten in Hongarije. De vertalers van ons Hongaars vertaalbureau leveren een topkwaliteit in vertalingen. Het zijn stuk voor stuk competente native speakers die uitblinken in, niet alleen hun taal, maar ook in een specifiek domein. Specialisten die dankzij een ruime ervaring snelle levertijden kunnen garanderen.

Huis kopen in Hongarije?

Ook voor particulieren verzorgen wij Hongaarse vertalingen. Steeds meer Nederlanders vinden Hongarije een fijn land om op vakantie te gaan. Het besluit tot de aankoop van een huis in Hongarije, is een hele onderneming zeker omdat de taal erg moeilijk te begrijpen. Deze wijkt sterk af van het Nederlands of Engels. Roep de hulp in van een Hongaars vertaalbureau bij het vertalen van een koopakte, andere officiële documenten of correspondentie. Voor u een geruststelling dat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan en alle formele zaken inzichtelijk worden.

Scherpe offerte Hongaars vertaalbureau

Direct een offerte aanvragen voor vertalingen in het Hongaars? Vul ons offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Ofwel per telefoon ofwel door het meteen opsturen van een passende en scherpe offerte.

Liever zelf bellen met ons Hongaars vertaalbureau? Wij zijn 24/7 bereikbar, dus ook in het weekend voor eventuele spoedvertalingen in het Hongaars. Bel ons op: 020-8202890.

Laten we starten met uw Hongaarse vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

  Uw gegevens
  Uw Aanvraag  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een document te vertalen?

  Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

  Vertalen jullie ook beëdigd?

  Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

  Zijn jullie gecertificeerd?

  Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

  Werken jullie met eigen vertalers?

  Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.