Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

 

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Vertaaldiensten toerisme sector

Toerisme is een belangrijk deel van Griekenland. Een op de vijf Grieken werkt in de toerismesector en de economie van Griekenland is voor 15 procent afhankelijk van toerisme. Dit zorgt ervoor dat er veel vraag is voor vertalingen van het Grieks naar bijvoorbeeld het Engels, Duits en Nederlands. Bij ons vertaalbureau Grieks kunt u terecht voor al uw vertaalbenodigdheden, van iets simpels zoals het vertalen van een menu tot een totaaloplossing voor uw toeristenbureau.

Voordelen van een vertaalbureau

Een van de voordelen voor het kiezen van ons vertaalbureau Grieks is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het papierwerk, dat doen wij voor u. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de zaken die er voor bedrijf echt toe doen zoals het bijhouden van zakelijke contacten of operaties.

Een ander groot voordeel is dat een vertaalbureau ook spoedopdrachten kan afhandelen die u intern niet op tijd zou kunnen voltooien. Livewords blinkt uit in snelle levertijden dankzij een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde vertalers, want bij ons betekent spoed ook echt spoed.

Passende offerte Griekse vertaling

Verken de mogelijkheden van ons vertaalbureau Grieks en laat u leiden door onze taalexperts als het gaat om professionele vertalingen van en naar het Grieks. Wij lichten graag onze vertaaldiensten toe om uw blik op Griekenland te verruimen. Neem vandaag actie voor het aanvragen van een offerte.

Liever meteen een vertaalprofessional van ons vertaalbureau Grieks aan de lijn?  Laat u door een van onze medewerkers terugbellen! Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Overige talen van Livewords

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een document te vertalen?

Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

Vertalen jullie ook beëdigd?

Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

Werken jullie met eigen vertalers?

Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.