Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Frans voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Onze Franse vertaalspecialisaties

U heeft de machine die de Franse wijnindustrie gaat veranderen. Uw succes is afhankelijk van de Franse technische vertaling van uw tekst. Bij vertaalbureau Livewords werken we met speciaal geselecteerde Franse native speaker vertalers met ieder een eigen specialisatie. Zo begrijpen ze niet alleen de Franse taal, maar kennen ze ook de termen uit uw vakgebied.

Hulp van professioneel en ervaren bureau gespecialiseerd in de Franse taal maakt Franstalige markten toegankelijk

Zakendoen in Frankrijk is lastig wanneer de taal een barrière vormt. Vraag hulp aan Livewords: het vertaalbureau Frans dat de finesse van het Frans volledig in de vingers heeft en documenten, juridisch of commercieel, perfect kan vertalen. Zo gaan de deuren naar Franstalige markten open en zijn zorgen over verkeerd geïnterpreteerde teksten onnodig. Wij pakken elke opdracht met veel enthousiasme aan en garanderen een onberispelijke vertaling waarbij alle details en kleine lettertjes helder verwoord worden.

Dit is wat onze klanten nodig hebben en het specialisme van een vertaalbureau frans inschakelen voor hun projecten. Moet het snel of nog sneller? Geen probleem voor Livewords: we pakken elk vertaalproject met even veel gedrevenheid op en leveren een topkwaliteit die geen enkele ruimte laat voor verwarring of vergissingen.

Kwalitatieve Franse vertalingen: nuances en details maken het verschil

Dat laatste is natuurlijk van doorslaggevend belang. Kwaliteit is waar onze klanten om vragen en dat is precies waar wij in uitblinken. Vertalen is één ding, maar precies de essentie van een tekst weten te vangen in een Franse vertaling is van cruciaal belang. Een vertaalbureau Frans kan alleen passende oplossingen bieden wanneer de kwaliteit de hoogste prioriteit krijgt. En dat gaat soms over nuances.

Het vinden van de juiste woorden waarbij verschillen in Frankrijk en Nederland soms klein lijken maar in een tekst zomaar misverstanden of onduidelijkheden kunnen oproepen. Zaak dus om in zee te gaan met een vertaalbureau waar medewerkers elke Franse vertaling tot in de puntjes verzorgen.

Meer weten over onze diensten en tarieven?

Benieuwd wat Livewords voor u kan betekenen? Vul hier het offerteformulier in, waarbij u óf het aantal woorden óf de te vertalen tekst naar het Frans upload. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om onze diensten en tarieven voor te stellen en te specificeren.

Overige talen van Livewords

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een document te vertalen?

Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

Vertalen jullie ook beëdigd?

Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

Werken jullie met eigen vertalers?

Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.