Tolk of vertaler nodig? +31 (0)20 820 28 20

Livewords vertaalbureau Frans

Bij Livewords doen we meer dan tolken en vertalen:
we connect cultures

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Frans voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Flow

Is uw content up-to-date in alle talen? Flow biedt een constante stroom aan vertalingen, geleverd door native speaker vertalers die worden ondersteund door NMT-technologie.

 

Xpress

Zelf uw vertaling regelen binnen 24 uur? Dat kan met Livewords Xpress. Vraag een account aan en regel direct uw vertaling. Snel, van hoge kwaliteit en met persoonlijke aandacht.

 

GO

Wilt u zich overal verstaanbaar maken? Met de Livewords GO app heeft u binnen 40 seconden een tolk aan de lijn. U heeft altijd eenvoudig toegang tot al onze tolken en talencombinaties.

 

Onze Franse vertaalspecialisaties

U heeft de machine die de Franse wijnindustrie gaat veranderen. Uw succes is afhankelijk van de Franse technische vertaling van uw tekst. Bij vertaalbureau Livewords werken we met speciaal geselecteerde Franse native speaker vertalers met ieder een eigen specialisatie. Zo begrijpen ze niet alleen de Franse taal, maar kennen ze ook de termen uit uw vakgebied.

Laten we starten met uw Franse vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

Uw gegevens
Uw Aanvraag