Uw Farsi vertalingen professioneel en waar nodig beëdigd in goede handen bij ISO-gecertificeerd Livewords.

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Farsi voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Welke kwaliteit kan ons vertaalbureau Farsi u bieden?

We noemden al de native speakers die een groot deel aan kwaliteit leveren voor alle vertalingen. Om die kwaliteit ook meetbaar en aantoonbaar te maken is Livewords ISO-gecertificeerd. Als het grootste vertaalbureau Farsi in de Benelux, beschikken wij over vier ISO-certificaten die onze kwaliteit bevestigen en waarborgen. Prettig voor klanten die zo zeker zijn dat een tekst voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsgaranties zeker als er grote belangen voor u op het spel staan.

Finglish/Pinglish

Het querty toetsenbord wijkt sterk af van het Arabische alfabet. Daarom schrijven veel jonge Iraniërs hun Iraanse taal op als Finglish/Pinglish in hun communicatie, waarin het Arabische alfabet op Engelstalige fonetische wijze wordt geschreven. Als je deze teksten op zijn Engels uitspreekt, is het een goede benadering van hoe het in het Farsi hoort te klinken. Er zijn op dit moment geen machines/websites bekend die het Finglish kunnen vertalen. Vertaalbureau Farsi Livewords helpt u graag.

Laten we starten met uw Farsi vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

  Uw gegevens
  Uw Aanvraag  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een document te vertalen?

  Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

  Vertalen jullie ook beëdigd?

  Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

  Zijn jullie gecertificeerd?

  Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

  Werken jullie met eigen vertalers?

  Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.