Tolk of vertaler nodig? +31 (0)20 820 28 20

Livewords vertaalbureau Duits

Bij Livewords doen we meer dan tolken en vertalen:
we connect cultures

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Duits voor:

Diensten en producten

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

 

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

Flow

Is uw content up-to-date in alle talen? Flow biedt een constante stroom aan vertalingen, geleverd door native speaker vertalers die worden ondersteund door NMT-technologie.

 

GO

Wilt u zich overal verstaanbaar maken? Met de Livewords GO app heeft u binnen 40 seconden een tolk aan de lijn. U heeft altijd eenvoudig toegang tot al onze tolken en talencombinaties.

Onze Duitse vertaalspecialisaties

Elke vertaling, van technisch, retail naar medisch, heeft een andere benadering nodig. Alle vertalingen zullen correct Duits zijn maar toch kent elk specialisme zijn eigen taal. Waar Duitsers erg perfectionistisch zijn wordt niet alleen beheersing van de taal, maar ook kennis van de markt verwacht. In zes verschillende branches bieden wij als vertaalbureau Duitse specialisten aan. Zo spreekt u niet alleen de juiste taal van het land, maar ook de taal die in uw branche thuis hoort.

Laten we starten met uw Duitse vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

Uw gegevens
Uw Aanvraag