Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. Duits voor:

Diensten en producten

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

 

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

Onze Duitse vertaalspecialisaties

Elke vertaling, van technisch, retail naar medisch, heeft een andere benadering nodig. Alle vertalingen zullen correct Duits zijn maar toch kent elk specialisme zijn eigen taal. Waar Duitsers erg perfectionistisch zijn wordt niet alleen beheersing van de taal, maar ook kennis van de markt verwacht. In zes verschillende branches bieden wij als vertaalbureau Duitse specialisten aan. Zo spreekt u niet alleen de juiste taal van het land, maar ook de taal die in uw branche thuis hoort.

Spoedvertalingen wanneer grote belangen een rol spelen

Groot voordeel van de ondersteuning van een vertaalbureau Duits is dat wij alles rondom het papierwerk van u overnemen. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over details en kleine lettertjes. U kunt zich volledig richten op de relatie met uw zakelijke contacten, uw portefeuille en het productieproces. Uw corebusiness. Livewords blinkt uit in snelle levertijden dankzij een uitgebreid netwerk van competente vertalers. Spoed is bij ons ook echt spoed. Daar hangt een speciaal tarief aan, maar soms is snelheid een vereiste als grote belangen voor onze opdrachtgevers op het spel staan. Wij anticiperen hierop met razendsnelle vertalingen in de Duitse taal.

Een aantal van onze specialiteiten in het Duits

Duitse grundlichkeit baart u zorgen? Onze taaldeskundigen zorgen voor perfecte vertaling!

U heeft misschien al ondervonden dat zakendoen met Duitsers wat anders verloopt dan in Nederland. Zo is het essentieel dat alle correspondentie en geschreven teksten in vlekkeloos Duits is opgesteld. Hiervoor roept u uiteraard de hulp in van een vakkundig vertaalbureau. Duits is een taal die gemakkelijk lijkt omdat het erg lijkt op het Nederlands, maar de grammatica is behoorlijk complex en kleine foutjes kunnen de betekenis van een tekst zomaar veranderen. Livewords is een vertaalbureau dat medewerkers in dienst heeft die uw documenten feilloos vertalen. En dat kan van het Duits naar het Nederlands, maar uiteraard ook andersom.

Nieuwsgierig geworden naar onze vertaaldiensten?

Neem contact met ons op via telefoonnummer tel:+31 (0)20-8202820 of stuur een mail naar info@livewords.com. Ons vertaalbureau is alle dagen van de week 24 uur bereikbaar en uw mail beantwoorden wij gewoonlijk binnen één dag. Laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn en we geven u snel een op maat gemaakte offerte.

Overige talen van Livewords

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een document te vertalen?

Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

Vertalen jullie ook beëdigd?

Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

Werken jullie met eigen vertalers?

Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.