Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Diensten en producten

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

Vertaalbureau Arabisch houdt rekening met gewoonten en cultuur

De Arabische cultuur heeft veel gewoonten en gebruiken die bij ons niet bekend zijn maar die in een tekst wel van het grootste belang zijn. Een letterlijke overdracht van een tekst is nooit voldoende om een vertaling perfect af te leveren. Voor een vertaalbureau Arabisch is het belangrijk om te weten voor wie een tekst bedoeld is om de boodschap zonder misverstanden over te brengen. Livewords werkt uitsluitend met native Arabisch vertalers die zowel de taal als de cultuur volledig kennen.

Wat ons onderscheidt van andere vertaalbureaus?

Arabische dialecten vertaald door native speakers

Afgezien van het Arabisch, zijn er dialecten in het Arabisch die ook weer om een native vertaler vragen. Zo wordt het Syrisch, Irakees, Jemenitisch en Egyptes gezien als een dialect die om een native speaker vragen. Livewords beschikt over een uitgebreid netwerk met vertalers die ook hierin hun specialisme laten zien. Juridische-, medische-, of commerciële teksten, complex of relatief eenvoudig, zijn voor ons vertaalbureau Arabisch geen enkel probleem. Alleen de meest competente vertalers werken aan uw opdracht.

Laat u informeren over onze mogelijkheden van het vertaalbureau Arabisch

Krijg meer inzicht in onze werkwijze en tarieven alvorens u besluit uw teksten door ons te laten vertalen. Dit kan van het Arabisch naar elke andere gewenste taal, of vanuit een andere brontaal naar het Arabisch.

Overige talen van Livewords

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een document te vertalen?

Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

Vertalen jullie ook beëdigd?

Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

Werken jullie met eigen vertalers?

Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.