Tolkentelefoon in elke taal 24/7 beschikbaar

Snel tolken per telefoon nodig met de garantie van een optimale beschikbaarheid? Op zoek naar een tolk per telefoon die de communicatie tussen twee partijen feilloos weergeeft? Livewords heeft een telefonische tolkendienst welke direct beschikbaar is. 24 uur per dag, 7 dagen per week, in alle denkbare talen en gericht op een soepele en prettig gesprek.

Vaker tolken aan de telefoon nodig?

Dan kunnen we op contractbasis samenwerken, zoals we al met veel partijen doen. In dat geval belooft de tolkentelefoon van Livewords u binnen 40 seconden door te verbinden met een tolk, 24/7. Bovendien bieden we een moderne online portal voor tolkaanvragen en onze eigen tolkenapp Livewords GO.

Hoe pakt Livewords uw verzoek voor een tolk per telefoon aan?

  • Uw offerteaanvraag wordt bestudeerd
  • Wij benaderen u voor aanvullende informatie
  • Wij geven u een offerte op maat
  • Na uw akkoord selecteren wij een passende tolk

De voordelen van onze tolkentelefoon

  • Eigen, getrainde in-house tolken
  • Omvangrijk netwerk freelance telefonische tolken
  • Gespecialiseerde tolken voor bijvoorbeeld een medisch, technisch of juridisch telefoongesprek
  • Continue beschikbaarheid, 24/7
  • Beëdigde tolken (noodzakelijk voor bijvoorbeeld politie en justitie)
  • Kwaliteitsgarantie middels onze tolk-specifieke ISO-certificering 18841

Offerte aanvragen

Zo verloopt het proces rond onze tolkentelefoon

1. De aanvraag

U wilt een tolk spreken per telefoon. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We denken graag met u mee om u de beste tolkservice aan te bieden.

2. Een offerte op maat

Met uw persoonlijke Client Manager doorloopt u samen uw wensen. Op basis van uw wensen ontvangt u een passende offerte.

3. Uw persoonlijke tolk

Zodra u groen licht geeft op de offerte, benaderen wij een tolk die qua achtergrond, expertise en stijl het best aansluit bij uw wensen.

4. Evaluatie

Graag ontvangen wij uw feedback over het verloop van de tolkdienst en de samenwerking. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

Deze klanten gingen u voor:

In gesprek dankzij de Livewords tolkentelefoon

Regelmatig in gesprek met anderstaligen? Dan weet u hoe belangrijk het is dat deze communicatie soepel verloopt. Onze tolken hebben ruime ervaring in het uitvoeren van telefonische tolkdiensten. U wilt in gesprek kunnen gaan met iemand, ongeacht waar deze vandaan komt. Vertrouw op onze tolkentelefoon zodat u zich kunt focussen op uw taken en verantwoordelijkheden. Onze tolken vertalen het gesprek en voorzien u zo van de informatie van uw gesprekspartner.

Hoe gaat een tolk per telefoon te werk?

U kunt aangeven wat u van de tolk verwacht en welk type gesprek er te vertalen is. Op het moment dat u gebruik wenst te maken van de tolkentelefoon, kunt u deze bellen en via de luidspreker van de telefoon de tolk introduceren bij uw gesprekspartner . Het is ook mogelijk de tolk te reserveren voor een bepaald tijdstip waarop de telefoontolk u terugbelt. Tijdens het gesprek spreekt u in uw eigen taal met de andere persoon. De tolk zorgt voor een vertaling in beide talen.

Telefonische tolken met sociale vaardigheden

Livewords werkt alleen met moedertaalsprekers. Tolken die de taal, de cultuur en de gebruiken van een land machtig zijn. Heel belangrijk als het om persoonlijke gesprekken gaat. Zo zijn nuance en beeldspraak geen barrière. Het is in uw belang dat de andere partij zich op zijn gemak én begrepen voelt. Onze telefonische tolken hebben ervaring en beschikken over inlevingsvermogen en sociale vaardigheden. In welke taal dan ook.

Certificering en kwaliteitsborging tolkentelefoon

Naast onze certificeringen ten aanzien van Kwaliteitsborging (9001) en Informatiebeveiliging (27001) is Livewords ook ISO18841-gecertificeerd voor Tolkdiensten. Deze certificering borgt dat al onze interne processen voldoen aan de vereisten die deze norm voorschrijven. Voorbeelden hiervan zijn het aantoonbaar inzetten van opgeleide tolken, het faciliteren van een gestroomlijnde dienstverlening vanuit Livewords, en de omstandigheden waaronder een tolkdienst wordt uitgevoerd. Dit zorgt voor een hoog bewustzijn bij zowel Livewords als de tolk ten aanzien van de levering van kwalitatieve tolkdiensten. Hierdoor wordt de algehele kwaliteit van de tolkdienstverlening naar een hoger niveau getild en zorgt Livewords altijd voor de best passende tolk.

Wat kost een telefonische tolk?

Alles hangt af van uw opdracht. Bijvoorbeeld de duur van het gesprek, de frequentie en de gevraagde taal. Wij denken graag met u mee en brengen uw behoeften in beeld. Zo ontvangt u altijd een offerte die past bij uw wensen.

Meteen een tolk nodig?

Bel direct met: 020-8202890.

Wilt u eerst wat meer informatie over onze tolkentelefoon en de bijbehorende tarieven? Vul ons offerteformulier in en wij bellen zo snel mogelijk terug of sturen u een op maat gemaakte offerte..

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie de tolk op locatie of op afstand?

Wij zijn gespecialiseerd in alle tolkdiensten. Zo leveren we gespecialiseerde telefonische tolken, tolken voor videobellen en tolken met fluistersets en cabines voor op locatie en congressen

Wat kost een tolkdienst bij jullie?

De prijs van onze diensten worden vooral bepaald door de tijd en de reisafstand. Bel ons voor een snelle inschatting op 020-8202890 of vraag een offerte op en we nemen snel contact op.

Zijn jullie tolken beëdigd / gecertificeerd?

Wij zijn ISO gecertificeerd en indien nodig kunt u altijd kiezen voor een beëdigde tolk.

Welke vorm van tolken heb ik nodig, simultaan of consecutief?

Tolken kan ook op twee verschillende manieren: simultaan of consecutief. Bij consecutief tolken vertaalt de tolk wat er wordt gezegd als de verteller een pauze inlast. De tolk maakt aantekeningen en geeft een letterlijke vertolking van wat er is verteld. Bij simultaantolken vindt het tolken op hetzelfde moment plaats als het gesproken woord. Deze manier van tolken is zeer intensief. Tolken werken daarom vaak in teams en wisselen elkaar af.