Tolk of vertaler nodig? +31 (0)20 820 28 20

Overal verstaanbaar

Als u dezelfde taal spreekt, leert u elkaar begrijpen. Daarom is een tolk onmisbaar in een situatie waarin niet iedereen de voertaal spreekt. Tolk nodig voor een belangrijke onderhandeling, klantbezoek, conferentie of in de hulp- en dienstverlening? Wij matchen de meest bedreven tolk aan welke gelegenheid dan ook.

Groei door met onze tolkdiensten

Globalisering heeft geleid tot een stijgende vraag naar tolkdiensten. Tegelijkertijd zijn er veel technologische ontwikkelingen op dit vlak. Wij omarmen deze trend. Wij innoveren mee en zorgen ervoor dat onze tolken vertrouwd zijn met de allerlaatste vertaaltechnologie. Zo is het mogelijk om u de beste tolkenservice te kunnen leveren.

Zo verloopt het tolkproces:

1. De aanvraag

U heeft een tolk nodig. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We denken graag met u mee om u de beste tolkdienst aan te bieden.

2. Een offerte op maat

Met uw persoonlijke Client Manager doorloopt u samen uw wensen. Op basis van uw wensen krijgt u een passende offerte opgestuurd.

3. Uw persoonlijke tolk

Zodra u groen licht geeft op de offerte, zoeken wij een tolk die qua achtergrond, expertise en stijl het best aansluit bij uw wensen.

4. Evaluatie

Graag ontvangen wij uw feedback over de geleverde tolkdienst en de samenwerking. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

Welke vorm van tolken heeft u nodig?

Voordat u een tolkdienst aanvraagt is het belangrijk om te bepalen wat voor soort tolkdienst u nodig heeft. Tolken kan namelijk op locatie of per telefoon. Tolken kan ook op twee verschillende manieren: simultaan of consecutief. We denken graag met u mee om u te voorzien van de beste tolkdienst.

Simultaantolken

Bij simultaantolken vindt het tolken op hetzelfde moment plaats als het gesproken woord. Deze manier van tolken is zeer intensief. Tolken werken daarom vaak in paren en wisselen elkaar af.

Consecutief tolken

Bij consecutief tolken vertaalt de tolk wat er wordt gezegd als de verteller een pauze inlast. De tolk maakt aantekeningen en geeft een samenvatting van wat er is verteld.

Offerte aanvragen