Wilt u een tolk aanvragen via de Livewords App?

Beheer uw tolkdiensten via de Livewords App

Via de Livewords App beheert u al uw tolkaanvragen in een veilige omgeving. Zonder tussenkomst van het Callcenter wordt u rechtsstreeks en binnen 3 minuten doorverbonden met de tolk.

Gebruik de Livewords App voor alle type tolkdiensten. Bijvoorbeeld een telefonische tolkdienst ad hoc. Ook kunt u een tolkdienst reserveren via De Livewords App. Handig, wanneer het een zeer schaarse taal betreft.

Onze tolken staan 24/7 voor u klaar.

Om gebruik te maken van de Livewords App heeft u een Livewords-account nodig.

De voordelen van de Livewords App

  • Geen tussenkomst van het Callcenter dus geen wachttijd
  • Alle type tolkdiensten binnen één platform
  • Realtime inzicht in de status van uw tolkaanvragen
  • Al uw tolkaanvragen in een veilige omgeving conform ISO 27001 (Informatiebeveiliging)

Direct toegang tot ons uitgebreide tolknetwerk

Waarom onze klanten vertrouwen op de Livewords App

Betrouwbaar

Livewords levert gekwalificeerde tolken in meer dan 250 taalcombinaties. Al onze tolken en Livewords-medewerkers beschikken over een VOG en ondertekende geheimhoudingsverklaring en gedragscode.

Snel

Met het Livewords-klantportaal en de app vraagt u direct een tolk aan zonder tussenkomst van het Callcenter. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Veilig

Al uw tolkdiensten in een veilige omgeving dankzij het Livewords-klantportaal en de app. Ons gecertificeerde KMS en het informatiebeveiligings managementsysteem conform ISO 9001 (Kwaliteitsborging), ISO 18841 (Tolkdiensten) en ISO 27001 (Informatiebeveiliging) zorgt ervoor dat alle processen binnen onze organisatie nageleefd worden.