Communicatie in goede banen leiden met tolk op locatie

Een tolk op locatie nodig voor belangrijke gesprekken? Een taalbarrière overbruggen met behulp van een tolk ter plaatse? Het is een prettig idee om samen met een tolk een face-to-face gesprek te kunnen voeren met een anderstalige. Wees verzekerd van een goede vertaling, vermijd misverstanden, stel uw gesprekspartner op zijn gemak met een professionele tolk van Livewords die de onderlinge communicatie in goede banen leidt.

Duidelijke overdracht van uw boodschap

Het zijn allemaal redenen waarom het prettig is om samen te werken met een tolk op locatie. Een-op-eencommunicatie is meer dan alleen het vertalen van woorden. Het gaat ook om wederzijds respect en een duidelijke overdracht van de boodschap. En non-verbale communicatie speelt hierbij een grote rol. De hulp van onze tolkdiensten is een service die verder gaat dan het simpelweg en letterlijk vertalen van vragen en antwoorden. Omdat we uitsluitend werken met native speakers, verlopen gesprekken soepel. Zij kennen het land van uw gesprekspartner en zijn bekend met de gewoonten en de cultuur.

Op welke momenten is een tolk op locatie noodzakelijk? Wanneer……

  • u de cultuur en gewoonten van uw gesprekspartner wilt respecteren
  • een goede uitleg van delicate of complexe zaken nodig is
  • u een gesprek met meerdere personen tegelijk houdt
  • een lastig gesprek, met een zekere emotionele lading, gepland staat

Voor welke situaties en plaatsen kunt u zoal een tolk op locatie aanvragen?

  • Op de rechtbank of bij een advocaat
  • Bij een notaris
  • In een ziekenhuis
  • Met zakelijke onderhandelingen
  • Internationale conferenties
  • Persoonlijke events zoals huwelijk of administratieve handelingen

Offerte aanvragen

Zo verloopt het proces rond een tolk op locatie:

1. De aanvraag

U wilt een tolk op locatie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We denken graag met u mee om u de beste tolkservice aan te bieden.

2. Een offerte op maat

Met uw persoonlijke Client Manager doorloopt u samen uw wensen. Op basis van uw wensen ontvangt u een passende offerte.

3. Uw persoonlijke tolk

Zodra u groen licht geeft op de offerte, benaderen wij een tolk die qua achtergrond, expertise en stijl het best aansluit bij uw wensen.

4. Evaluatie

Graag ontvangen wij uw feedback over het verloop van de tolkdienst en de samenwerking. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

Deze klanten gingen u voor:

Discretie tolk op locatie gegarandeerd door Livewords

Livewords beschikt over een uitgebreid netwerk aan tolken. In elke gewenste taal kunnen wij u van dienst zijn. Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in allerhande tolkdiensten en heeft een brede expertise en heeft jarenlange ervaring met het tolken op locatie. Vanzelfsprekend mag u van al onze tolken absolute discretie verwachten.

Zorgvuldige selectie passende tolk

Alvorens u gebruik kunt maken van een van onze tolken, hebben wij wat specifieke informatie van u nodig. Zo is het voor ons belangrijk te weten in welke taal u een tolk nodig heeft en wanneer u gebruik wenst te maken van onze tolkendienst. Enige achtergrondinformatie over de aard en het doel van het gesprek is eveneens belangrijk. De bedoeling is om een perfecte match te maken tussen uw wensen en onze tolk op locatie. Wij selecteren de best passende tolk aan de hand van uw voorkeuren en opdracht. Specialisaties, ervaring en andere skills kunnen deze selectie bepalen.

Meteen bellen voor meer informatie?

Wilt u uitgebreid geïnformeerd worden over onze tolkendiensten? Neem contact op met een van onze medewerkers op het telefoonnummer: 020-8202890. U ontvangt meer informatie over een tolk op locatie en de tarieven die wij hiervoor hanteren, zodat u  beter inzicht krijgt in onze mogelijkheden.

Liever nu een offerteaanvraag invullen? Met uw ingevulde gegevens gaan wij meteen aan de slag en u ontvangt van ons een op maat gemaakte offerte of wij nemen binnen enkele uren telefonisch contact met u op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie de tolk op locatie of op afstand?

Wij zijn gespecialiseerd in alle tolkdiensten. Zo leveren we gespecialiseerde telefonische tolken, tolken voor videobellen en tolken met fluistersets en cabines voor op locatie en congressen.

Wat kost een tolkdienst bij jullie?

De prijs van onze diensten worden vooral bepaald door de tijd en de reisafstand. Bel ons voor een snelle inschatting op 020-8202890 of vraag een offerte op en we nemen snel contact op.

Zijn jullie tolken beëdigd / gecertificeerd?

Wij zijn ISO gecertificeerd en indien nodig kunt u altijd kiezen voor een beëdigde tolk.

Welke vorm van tolken heb ik nodig, simultaan of consecutief?

Tolken kan ook op twee verschillende manieren: simultaan of consecutief. Bij consecutief tolken vertaalt de tolk wat er wordt gezegd als de verteller een pauze inlast. De tolk maakt aantekeningen en geeft een letterlijke vertolking van wat er is verteld. Bij simultaantolken vindt het tolken op hetzelfde moment plaats als het gesproken woord. Deze manier van tolken is zeer intensief. Tolken werken daarom vaak in teams en wisselen elkaar af.