Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Specifieke taalaccenten nodig bij tekst laten vertalen

Naast kennis van taal, hebben onze vertalers ook kennis van cultuur. Grammatica is één ding, maar de nuances en specifieke gewoonten in een land, en dus ook in een taal, dienen overgezet te worden in de tekst. Een vertaling kunt u het beste overlaten aan native vertalers. Livewords werk uitsluitend met native speakers die én goed bekend zijn met het onderwerp én op de hoogte zijn van specifieke taalaccenten. Een tekst laten vertalen is méér dan het letterlijk overnemen van woorden. U wilt uiteraard dat u of een andere partij precies weet wat er op papier staat. Grote belangen mogen nooit onderwerp zijn van misverstanden. Met Livewords weet u zeker dat de boodschap goed overkomt.

Ontdek ons aanbod in vertalingen en vraag direct een offerte aan om uw tekst te laten vertalen.

 JA, ik wil graag meer weten over tarieven om een tekst te laten vertalen.

 

Als u veel haast heeft en graag in een telefonisch gesprek uw wensen uit met een van onze medewerkers:

JA, ik wil graag zo snel mogelijk teruggebeld worden. Bel mij vandaag nog. Na het invullen van uw naam, het onderwerp en uw telefoonnummer, belt één van onze Client Managers u binnen 24 uur terug. Uw teksten laten vertalen? Onze specialiteit!

Laten we starten met de vertaling van uw tekst

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag