Technische vertalingen

Technische vertalingen

Technische tolk- en vertaaldiensten

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als technisch vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze technische tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons platform. Sluit u aan en groei met ons mee!

Uw technische vakgebied

Alle in-house en externe vertalers van Livewords Technical zijn gespecialiseerd in technisch vertaalwerk. Uitleggen hoe uw vakgebied in elkaar steekt en hoe het zit met de specifieke regelgeving vanuit de EU? Dat is bij ons niet nodig. Onze technisch native speaker vertalers kennen uw branche door en door, zijn op de hoogte van alle ins en outs en denken graag met u mee.

Hét technische vertaalbureau voor al uw specialistische vertalingen

Welke type technische vertalingen kan ik bij jullie kwijt?

Bij technisch vertaalbureau Livewords vertalen wij al uw technische documenten. Veel voorkomende type technische documenten die wij vertalen zijn:

  • Gebruiksaanwijzingen
  • Handleidingen
  • Productbeschrijvingen
  • Richtlijnen
  • Procedures

Kan ik bij jullie ook technische tolkdiensten aanvragen?

Naast het snel en zorgvuldig vertalen van grote hoeveelheden content, kunt u ook bij ons terecht als u een technische tolk nodig heeft. Want misschien staat u wel net op het punt om een nieuwe machine te installeren in het buitenland, alleen spreekt u de taal niet. De tolkdiensten van Livewords zijn dan een uitkomst. Wij selecteren voor u een tolk die qua achtergrond, stijl en expertise het best op uw wensen aansluit. Nu kunt u met een gerust hart in het vliegtuig stappen.

Wilt u meer weten over hoe tolken en vertalen precies in hun werk gaan? Lees het op onze tolkpagina of vertaalpagina.

Waarom onze klanten vertrouwen op technisch tolk- en vertaalbureau Livewords

Native speakers

Een vertaling is meer dan een letterlijke vertaling van taal A naar taal B. Elk specialisme heeft zijn eigen taal met zijn eigen vaktermen. Daarom werken we bij Livewords met alleen de allerbeste native speakers, wij werken met zowel tolken als vertalers met ruime ervaring binnen het eigen specialisme. Deze kunnen de juiste tone of voice en gevoel in woorden leggen, zodat uw technische tekst of gesprek ook echt de boodschap overbrengt zoals u hem bedoeld heeft.

1.586 Talencombinaties

Bij technisch vertaalbureau Livewords beschikt u over het grootste netwerk van technische vertalers en tolken in Nederland. Wij kunnen u dan ook het grootste aanbod van talencombinaties bieden. Dankzij onze database van ruim 4.000 vertalers kunnen we op jaarbasis wel 41.000 vertaalopdrachten uitvoeren. Dit is een van de redenen dat veel multinationals ons kiezen als hun technisch tolk- en vertaalbureau, zij weten dat ze al hun technische vertalingen onder één dak kwijt kunnen.

Specialisaties

Elk land heeft een eigen taal, maar toch heeft ook elk vakgebied een taal opzich. Ondanks dat iets in de goede taal staat kan er onduidelijkheid over een onderwerp bestaan. Daarom hebben we bij technisch vertaalbureau Livewords native speaker vertalers en tolken die jarenlange ervaring hebben binnen een specialisme. Zo kunt u met een gerust hart een technische vertaling of tolkdienst bij ons uitzetten, wetende dat uw technische termen perfect vertaald wordt.

Elk type tolk- en vertaaldienst

Gebruiksaanwijzing, handleiding, productbeschrijvingen of  EU-normeringen, of het een technische vertaling Engels of technische vertaling Duits betreft, door onze grote database met technische vertalers en tolken kunnen wij uw opdrachten snel verwerken. U heeft een boodschap die wij graag overbrengen, in welke vorm of taal dan ook.

MarCom Vertalingen

Livewords MarCom is de Marketing en Communicatie-vertaaldesk van Livewords. Met kennis van de reclamewereld en kunde in professioneel vertalen bedient de MarCom-desk de top van de Nederlandse reclame- en marketingwereld met vertalingen: van pitch en commercial tot pay-off.

Juridische Vertalingen

Livewords Legal is de juridische vertaaldivisie van Livewords – een uniek center of expertise voor juridisch vertaalwerk in de Benelux. Onder begeleiding van juridische experts staat een zorgvuldig geselecteerd team van tien interne en tientallen externe vertaalspecialisten tot uw beschikking.

Overheidsvertalingen

Bij de overheid gaan dingen vaak net iets anders dan in het bedrijfsleven. Een regel of richtlijn is er niet voor niets, want bij de overheid gaat het om de belangen van burgers. Bij Livewords snappen we dat.

Retailvertalingen

Onze retailexperts zijn 24/7 bezig met uw vakgebied. Zij vertalen dagelijks websiteteksten, labels, productomschrijvingen, SEO-teksten en meer. En dat gebeurt uiteraard in de tone of voice die aansluit bij het product en de doelgroep.

Medische vertalingen

Technische vertalingen

Dankzij onze innovatieve systemen hebben wij maatoplossingen voor complexe handleidingen tot aan gevoelige codes.

Financiële vertalingen

Livewords Financial is specialist in financiële vertalingen. Uw financiële vertaling moet tot achter de komma kloppen en daar zorgen wij voor.

Juridische vertalingen

Livewords Legal is het full-servicevertaalbureau dat volledig is toegesneden op de juridische praktijk. Wij begrijpen de eisen die de juridische wereld stelt.