Vertaalprobleem? Wij lossen het op.

Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Korte levertijden van onze professionele vertalers

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Er is veel concurrentie, in de hele wereld. Dankzij de globalisering zijn er veel meer markten toegankelijk. Interessant voor ondernemers die in de techniek actief zijn. Snelheid is geboden om als eerste een product te kunnen produceren en af te zetten. Technisch vertaalbureau Livewords kent de wereld van de techniek. Snel handelen, ook als het om vertalingen gaat, is de enige manier het hoofd te bieden aan concurrenten. Vertrouw op de snelle levertijden van ons technisch vertaalbureau. Wij verzorgen uw vertalingen terwijl u zich ondertussen kunt richten op uw core business.

Haast met een technische vertaling?

Bel ons nu op: 020-8202890, en wij geven u meteen een idee van de kosten en maken een afspraak om uw opdracht in te plannen.

Méér weten?

Wilt u eerst wat meer weten over onze werkwijze en specialisaties. Vul een offerteaanvraag in met uw gegevens en stuur een tekstvoorbeeld mee zodat wij u een passende offerte kunnen toesturen.

Laten we starten met uw vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag    Overige specialisaties van Livewords