Wijzigen wachtwoord Extranet

Als u problemen hebt met inloggen op Extranet volg dan de volgende stappen om een nieuw wachtwoord aan te vragen. In verband met aangescherpte veiligheidsregels dienen alle wachtwoorden iedere 89 dagen gewijzigd te worden, hier krijgt u zodra dit nodig is automatisch een melding van.

1. Ga naar Extranet en klik op Problemen met inloggen, uw wachtwoord vergeten of wachtwoord aanvragen bij nieuwe aanmelding?.

2. Vul uw loginnaam en uw e-mailadres in voor Extranet en klik op Verzenden.

Nieuw wachtwoord Extranet

3. U ziet het volgende scherm verschijnen en ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met als onderwerp “ Livewords – wachtwoord vergeten.” Hebt u deze e-mail niet ontvangen? Controleer dan de map Ongewenste e-mail.

4. Klik op de link in de e-mail om de pagina te openen waar u uw nieuwe wachtwoord kunt invoeren. Let op: de link is slechts 1 dag geldig.

5. U kunt nu een nieuw wachtwoord invullen. Wachtwoorden moeten bestaan uit minimaal 9 tekens, waarvan tenminste 1 hoofdletter en kleine letter, 1 cijfer en 1 vreemd teken. Let op: geen spaties.

6. Vul in het veld Herhaal nieuw wachtwoord uw nieuwe wachtwoord nogmaals in en klik vervolgens op de knop Bevestigen.


7. In het volgende scherm ziet u een bevestiging dat uw wachtwoord succesvol is aangepast. Klik op Doorgaan om in te loggen met uw loginnaam en nieuwe wachtwoord. U kunt nu aan de slag.


Mocht u na het volgen van de instructies toch nog problemen ondervinden met inloggen op Extranet, neem dan contact op met de Helpdesk: 020-8202820, en kies in het menu twee keer 2.