Tolk of vertaler nodig? +31 (0)20 820 28 20

De Livewords Foundation

Livewords heeft in 2018 de Livewords Foundation opgericht. De Foundation heeft als doel bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van anderen. Er is een spectrum aan projecten waar Livewords zich betrokken bij voelt. Van mensen die tegen een taalbarrière oplopen tot start-ups die geen budget hebben voor vertalingen; de Livewords Foundation biedt structurele ondersteuning en oplossingen.

Waarom

Door onze eigen middelen, kwaliteiten en kennis in te zetten is de Livewords Foundation in staat om aan onder andere vluchtelingen en mensen met een taalachterstand structurele ondersteuning te bieden en hen hierdoor op weg te helpen in de Nederlandse samenleving. Hulp neemt verschillende vormen aan en gaat verder dan een financiële bijdrage, het gaat ons vooral om een investering van kennis en tijd.

Voor wie

Hulp neemt daarbij verschillende vormen aan, van financiële bijdragen en het gratis aanleveren van tolken tot de deelname van Livewords medewerkers aan jaarlijkse sponsoracties en vrijwilligerswerk. De foundation zet zich in om taalbarrières te doorbreken. Zowel individuen als ondernemingen willen wij de kans geven zich verder te ontplooien en nieuwe initiatieven te nemen om ondernemende kwaliteiten te versterken.

Onze partners & projecten

Livewords Foundation is betrokken bij uiteenlopende, taalgerelateerde projecten en werkt dan ook samen met diverse organisaties en afwisselende teams van mensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over samenwerking.

Contact

Vragen over de Foundation en haar activiteiten? U kunt contact met ons Foundation team opnemen. Samen zullen we de mogelijkheden bespreken, wij werken graag met u samen!

Impact – Waar is de foundation actief

Het programma voor het komende jaar ziet er als volgt uit:

  • Jaarlijks participeren medewerkers van Livewords aan (sponsor)acties voor vluchtelingen zoals de Nacht van de Vluchteling.
  • Medewerkers van Livewords bieden vrijwilligerswerk aan verschillende organisaties.
  • Het aanleveren van tolkdiensten en taalhulp aan vluchtelingenorganisaties (o.a. The Refugee Company).
  • Het geven van taaltrainingen en workshops in PI Alphen aan den Rijn.