TECHNISCHE VERTALINGEN

 
Grote, technische bestanden snel en nauwkeurig vertalen. Precies volgens de terminologie die binnen uw branche gebruikelijk is, daar bent u naar op zoek. Want wachten op een vertaling kost u geld. Met Livewords kunt u ervan op aan dat uw bestanden snel en correct vertaald worden.

Uitleggen hoe uw vakgebied in elkaar steekt en hoe het zit met de specifieke regelgeving vanuit de EU? Niet nodig bij Livewords! Onze technisch specialisten kennen uw branche door en door, zijn op de hoogte van alle ins en outs en denken graag met u mee.

Livewords Technical staat voor:

  • deskundigheid;
  • kwaliteit;
  • snelheid en efficiëntie;
  • full-service.

Een handleiding moet gewoon kloppen

 
Een handleiding moet kloppen en leesbaar zijn. Ook begrijpen we bij Livewords dat zo’n document snel vertaald moet worden. Want als u eenmaal de keuze maakt om met een product internationaal te gaan, wilt u natuurlijk geen vertraging oplopen omdat de vertaling nog niet klaar is. Daarom werken wij met vertalers die niet alleen snel werken, ze leveren ook nog eens de juiste vertaling van technisch jargon in de door u geselecteerde talen. Vanzelfsprekend voldoen alle vertalingen aan de geldende EU-normeringen. Daarnaast houden we direct een terminologielijst bij, zodat ook in de toekomst al uw teksten consistent en snel vertaald worden. Nog niet vertaalde handleidingen behoren vanaf nu tot het verleden.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij vertalen al voor:

Hét vertaalbureau voor al uw specialistische vertalingen

 
Naast het snel en zorgvuldig vertalen van grote hoeveelheden content, kunt u ook bij ons terecht als u een tolk nodig heeft. Want misschien staat u wel net op het punt om een nieuwe machine te installeren in het buitenland, alleen spreekt u de taal niet. De tolkdiensten van Livewords zijn dan een uitkomst. Wij selecteren voor u een tolk die qua achtergrond, stijl en expertise het best op uw wensen aansluit. Nu kunt u met een gerust hart in het vliegtuig stappen.

Wilt u meer weten over hoe tolken en vertalen precies in hun werk gaan? Lees het op onze tolkpagina of vertaalpagina.

Direct een tolk nodig met een technische achtergrond?

 
In sommige gevallen heeft u geen tijd te verliezen en heeft u direct een tolk nodig. Dan biedt de Livewords GO app uitkomst. Met onze app heeft u 140 tolken in uw broekzak zitten, die u 24/7 binnen 40 seconden aan de lijn kunt hebben.

Meer over Livewords GO