TECHNISCHE VERTALINGEN

Grote, technische bestanden snel en nauwkeurig vertalen. Precies volgens de terminologie die binnen uw branche gebruikelijk is, daar bent u naar op zoek. Want wachten op een vertaling kost u geld. Met Livewords kunt u ervan op aan dat uw bestanden snel en correct vertaald worden.

En moeite doen om uit te leggen hoe uw vakgebied in elkaar steekt en hoe het zit met de specifieke regelgeving vanuit de EU? Bij Livewords is dat niet nodig. Onze techspecialisten kennen uw branche door en door, zijn op de hoogte van alle ins en outs en denken graag met u mee.

Livewords Technical staat voor:

  • Deskundigheid: onze vertalers en projectmanagers hebben een technische achtergrond;
  • Snelheid en efficiëntie: dankzij onze specialistische aanpak en ervaring in het managen van technische vertaalprojecten zijn wij in staat zeer snelle omlooptijden te realiseren;
  • Kwaliteit: wij zijn NEN-EN 15038 gecertificeerd;
  • Full-service: wij verzorgen niet alleen vertalingen van en naar alle talen, maar leveren ook tolkdiensten en procesondersteuning.

Een handleiding moet gewoon kloppen

En leesbaar zijn. Ook begrijpen we bij Livewords dat zo’n document snel vertaald moet worden. Want als u eenmaal de keuze maakt om met een product internationaal te gaan, wilt u natuurlijk geen vertraging oplopen omdat de vertaling nog niet klaar is. Daarom werken wij met vertalers die niet alleen snel werken, ze leveren ook nog eens een perfecte vertaling van technisch jargon in de door u geselecteerde talen. Vanzelfsprekend voldoen alle vertaling aan de geldende EU-normeringen. Daarnaast houden we meteen een terminologielijst bij, zodat ook in de toekomst al uw teksten consistent en snel vertaald worden. Problemen met nog niet vertaalde handleidingen? Behoren vanaf nu tot het verleden.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij vertalen al voor:

Het vertaalbureau voor al uw specialistische vertaalkwesties

Naast het snel en zorgvuldig vertalen van grote hoeveelheden content, kunt u ook bij ons terecht als u tijdens uw werkzaamheden een tolk nodig heeft. Want misschien staat u wel net op het punt om een nieuwe machine te installeren in het buitenland, alleen spreekt u de taal niet. De tolkdiensten van Livewords zijn dan een uitkomst. Wij selecteren voor u een tolk die qua achtergrond, stijl en expertise het best bij uw wensen aansluit. Nu kunt u met een gerust hart in het vliegtuig stappen.

Wilt u meer weten hoe het tolken en vertalen precies in zijn werk gaat? Lees het op onze tolkpagina of vertaalpagina.

Direct een tolk nodig?

In sommige gevallen kunt u geen tijd verliezen en heeft u direct een tolk nodig. Daarom is er de Livewords Go app. Daarmee heeft u 140 tolken in uw broekzak zitten, die u 24/7 binnen 40 seconden kunt raadplegen.

Meer over Livewords Go