Tolk of vertaler nodig? +31 (0)20 820 28 20

 

 

 

 

Retailvertalingen voor echte ondernemers

Mensen die vol overgave hun droom achternajagen, in elk probleem een kans zien en de wereld zien als een uitdaging om te veroveren. Of het nu gaat over retail, mode of toerisme, uw organisatie ziet een kans en pakt hem. En die kansen liggen vooral voorbij de landsgrenzen. Wij van Livewords staan klaar om vol enthousiasme samen met u uw bedrijf naar een nog grotere hoogte te brengen. Are you in?

Livewords Retail is gespecialiseerd in:

  • deskundigheid
  • kwaliteit
  • up-to-date
  • full-service

Retailvertalingen voor elke branche

Retail

Internet biedt uw merk oneindig veel kansen. Met één druk op de knop kopen klanten van over de hele wereld uw product. Het is hierbij wel essentieel dat de productomschrijvingen in alle talen consistent uw boodschap uitdragen. Wij werken met Livewords Flow, een vertaalplatform waarin native speakers uw webshopcontent vertalen. Dit bespaart u tijd én geld. Hierdoor sluit het vertaalproces naadloos aan op uw internationale expansie.

Mode

Uw merk heeft een eigen signature. En daar bent u trots op. Want daarmee onderscheidt u zich van de massa in de modewereld. Maar ook in een andere taal wilt u deze signature behouden. Daarom is het zo belangrijk dat vertalers niet alleen native speaker zijn, maar dat ze ook het land en de mode-industrie goed kennen. Bij Livewords werken we standaard met native speaker vertalers die gespecialiseerd zijn in de modebranche. Uw teksten worden vertaald door een kenner én liefhebber van mode. Zo behoudt u uw identiteit en weet u zeker dat u met uw merk ook internationaal furore maakt!

Toerisme

Dat idyllische krijtwitte kerkje op een glooiende, groene heuvel. Daar pakt u iedereen mee in. Uw lezers willen direct meer weten! Of er dan ook daadwerkelijk geboekt wordt, staat of valt met de tekst die deze prachtige plek beschrijft. Is het de juiste tone of voice die uw doelgroep aanspreekt? Om er zeker van te zijn dat een vertaling aansluit bij uw wensen, bieden we u een proefvertaling aan. Zo kiest u de vertaler die het best bij u past en zorgt u ervoor dat toekomstige vertalingen altijd dezelfde tone of voice hebben. Nu weet u het zeker: die reis wordt geboekt!

Livewords vertaalt o.a. voor: