RETAIL & E-COMMERCE VERTALINGEN

Onze vertalers van de retaildesk noemen zichzelf met gepaste trots vakidoten. Omdat deze fashionista’s, reizigers en detailhandellovers dag en nacht bezig zijn met de laatste ins en outs te volgen binnen uw vakgebied. Zo weet u zeker: uw boodschap wordt consistent en vol liefde voor het vak vertaald.

Vertalingen voor echte ondernemers

Mensen die vol overgave hun droom achterna jagen, in elk probleem een kans zien en de wereld als playground die veroverd moet worden. Of het nu over retail, mode of toerisme gaat, uw organisatie ziet een kans en pakt hem. En die kansen liggen vooral voorbij de landsgrenzen. Wij van Livewords staan te trappelen om samen met u uw bedrijf naar een nog grotere hoogte te brengen. Are you in?

Livewords Retail & Ecommerce staat voor:

  • Deskundig: uw content wordt door onze vakspecialisten consistent, in de juiste context en vol passie vertaald;
  • Up-to-date: dankzij onze innovatieve vertaaloplossingen blijft uw webshop altijd up-to-date;
  • Kwaliteit: wij zijn NEN-EN 15038 gecertificeerd;
  • Full-service: wij verzorgen niet alleen vertalingen van en naar alle talen, maar leveren ook tolkdiensten en procesondersteuning.
Offerte Aanvragen

Ontdek Livewords Flow

U verkoopt uw producten via uw webshop?

Met één druk op de knop kopen klanten van over de hele wereld in uw webshop uw product. Het is hierbij essentieel dat de productomschrijvingen in alle talen consistent uw boodschap uitdragen. Daarom hebben wij Livewords Flow. Het vertaalplatform waarin native speakers live uw webshopcontent vertalen. Dit bespaart tijd én maar liefst 30% op de vertaalkosten. Hierdoor sluit het vertaalproces naadloos aan op uw internationale expansie.

Het vertaalgeheugen van Livewords Flow zorgt ervoor dat uw toekomstige vertalingen consistent vertaald worden. En versnelt uw time-to-market met een nieuw product ook aanzienlijk.

Zo werkt onze Vertaaltool Flow

Vraag een demo aan voor Livewords Flow:

  • Geen omkijken naar de vertaling, met het Livewords vertaalplatform verzorgen wij vertaalmanagement
  • Bespaar 30% op uw vertaalkosten
  • Extra efficiënte workflow door het vertaalgeheugen
  • De content blijft op uw server staan
  • Consistent vertaald in de cloud en altijd up-to-date

Vertalingen voor elke branche

Retail

Internet biedt uw merk oneindig veel kansen. Met één druk op de knop kopen klanten van over de hele wereld uw product. Het is hierbij essentieel dat de productomschrijvingen in alle talen consistent uw boodschap uitdragen. Wij werken met Livewords Flow, een vertaalplatform waarin native speaker vertalers live uw webshopcontent vertalen. Dit bespaart tijd én maar liefst 30% op de vertaalkosten. Hierdoor sluit het vertaalproces naadloos aan op uw internationale expansie.

Mode

Uw merk heeft een eigen signature. En daar bent u trots op. Want daarmee onderscheidt u zich van de massa in de modewereld. Maar ook in een andere taal wilt u deze signature behouden. Daarom is het belangrijk dat vertalers niet alleen native speaker zijn, maar dat ze ook het land en de mode-industrie goed kennen. Bij Livewords werken we standaard met native speaker vertalers die gespecialiseerd zijn in de modebranche. Uw teksten worden vertaald door een kenner én liefhebber van mode. Zo behoudt u uw identiteit en weet u zeker dat u met uw merk ook internationaal furore maakt.

Toerisme

Dat idyllische krijtwitte kerkje op een glooiende, groene heuvel. Daar pakt u iedereen mee in. Uw bezoekers willen direct meer weten! Of er dan ook daadwerkelijk geboekt wordt, staat of valt met de tekst die deze prachtige plek beschrijft. Is het de juiste tone of voice waarin uw doelgroep zich herkent? Om er zeker van te zijn dat een vertaling bij uw wensen aansluit, bieden we u een proefvertaling aan van drie vertalers. Zo kiest u de vertaler die het best bij u past en zorgt u ervoor dat toekomstige vertalingen altijd dezelfde tone of voice hebben. Die reis? Wordt geboekt!

Vertaaldiensten voor de retail

Livewords Flow

Deze applicatie maakt het mogelijk dat native speakers live in de cloud uw website vertalen. Dit bespaart u niet alleen enorm veel tijd, het scheelt u ook nog eens 30% in de vertaalkosten.

Livewords Xpress

Ga voor snel én goed en regel je vertaling zelf binnen met Xpress. Binnen een paar stappen kun je bestanden laten vertalen in elf talencombinaties en teksten tot 1.500 worden zelfs binnen 24 uur vertaald.

Livewords Go

Dit bedenkt u niet van tevoren. U heeft nu een taalkwestie en dat kan echt niet wachten. Met Livewords GO, dé app voor tolken en vertalen on the go, hoeft dat ook niet.

Livewords vertaalt al voor:

Het vertaalbureau voor al uw specialistische vertaalkwesties

Onze vertalers krijgen er geen genoeg van, uw content vertalen is een groot feest. Toch is dat niet het enige wat we doen. Naast ons vast te bijten in allerlei soorten content, kunnen we u ook bijstaan als u een tolk nodig heeft. Want misschien staat u wel net op het punt om een nieuw segment aan te trekken in China. Maar; uw Chinees is niet om over naar huis te schrijven. Een tolkdienst is dan een uitkomst. Wij selecteren voor u een tolk die qua achtergrond, stijl en expertise het best bij uw vertaalwens aansluit.

Wilt u meer weten hoe het tolken en vertalen precies in zijn werk gaat? Lees het op onze tolkpagina of vertaalpagina.