RETAIL- & ECOMMERCEVERTALINGEN

Onze vertalers van de Retail Desk noemen zichzelf met gepaste trots vakidoten. Omdat deze fashionista’s, reizigers en retaillovers dag en nacht bezig zijn de laatste ins en outs te volgen binnen uw vakgebied. Zo weet u zeker: uw boodschap wordt consistent en vol liefde voor het vak vertaald.

Retailvertalingen voor echte ondernemers

Mensen die vol overgave hun droom achternajagen, in elk probleem een kans zien en de wereld zien als een uitdaging om te veroveren. Of het nu gaat over retail, mode of toerisme, uw organisatie ziet een kans en pakt hem. En die kansen liggen vooral voorbij de landsgrenzen. Wij van Livewords staan klaar om vol enthousiasme samen met u uw bedrijf naar een nog grotere hoogte te brengen. Are you in?

Livewords Retail & eCommerce staat voor:

  • deskundigheid;
  • kwaliteit;
  • up-to-date;
  • full-service.
Offerte Aanvragen

Ontdek Livewords Flow

U verkoopt uw producten via uw webshop?

Met één druk op de knop kopen klanten van over de hele wereld in uw webshop uw product. Het is hierbij wel essentieel dat de productomschrijvingen in alle talen consistent uw boodschap uitdragen. Daarom hebben wij Livewords Flow. Het vertaalplatform waarin native speakers live uw webshopcontent vertalen. Dit bespaart u tijd geld. Hierdoor sluit het vertaalproces naadloos aan op uw internationale expansie.

Het vertaalgeheugen van Livewords Flow zorgt ervoor dat uw toekomstige vertalingen consistent vertaald worden. En zo versnelt uw time-to-market met een nieuw product ook aanzienlijk!

Zo werkt onze vertaaltool Flow

Vraag een demo aan voor Livewords Flow:

  • Geen omkijken naar de vertaling, met het Livewords vertaalplatform verzorgen wij vertaalmanagement
  • Bespaar 30% op uw vertaalkosten
  • Extra efficiënte workflow door het vertaalgeheugen
  • De content blijft op uw server staan
  • Consistent vertaald in de cloud en altijd up-to-date

Retailvertalingen voor elke branche

Retail

Internet biedt uw merk oneindig veel kansen. Met één druk op de knop kopen klanten van over de hele wereld uw product. Het is hierbij wel essentieel dat de productomschrijvingen in alle talen consistent uw boodschap uitdragen. Wij werken met Livewords Flow, een vertaalplatform waarin native speakers uw webshopcontent vertalen. Dit bespaart u tijd én geld. Hierdoor sluit het vertaalproces naadloos aan op uw internationale expansie.

Mode

Uw merk heeft een eigen signature. En daar bent u trots op. Want daarmee onderscheidt u zich van de massa in de modewereld. Maar ook in een andere taal wilt u deze signature behouden. Daarom is het zo belangrijk dat vertalers niet alleen native speaker zijn, maar dat ze ook het land en de mode-industrie goed kennen. Bij Livewords werken we standaard met native speaker vertalers die gespecialiseerd zijn in de modebranche. Uw teksten worden vertaald door een kenner én liefhebber van mode. Zo behoudt u uw identiteit en weet u zeker dat u met uw merk ook internationaal furore maakt!

Toerisme

Dat idyllische krijtwitte kerkje op een glooiende, groene heuvel. Daar pakt u iedereen mee in. Uw lezers willen direct meer weten! Of er dan ook daadwerkelijk geboekt wordt, staat of valt met de tekst die deze prachtige plek beschrijft. Is het de juiste tone of voice die uw doelgroep aanspreekt? Om er zeker van te zijn dat een vertaling aansluit bij uw wensen, bieden we u een proefvertaling aan. Zo kiest u de vertaler die het best bij u past en zorgt u ervoor dat toekomstige vertalingen altijd dezelfde tone of voice hebben. Nu weet u het zeker: die reis wordt geboekt!

Vertaaldiensten voor de retail

Livewords Flow

Met deze applicatie vertalen native speakers uw website in de cloud. Dit bespaart u tijd én geld.

Livewords Xpress

Ga voor snel én goed en regel uw vertaling zelf binnen 24 uur met Xpress. Binnen enkele stappen kunt u bestanden tot maximaal 1500 woorden laten vertalen. We hebben nu maar liefst 105 taalcombinaties beschikbaar.

Livewords GO

Dit bedenkt u niet van tevoren. U heeft nu een tolk nodig en dat kan echt niet wachten. Met Livewords GO, dé app voor tolken en vertalen on the go, hoeft dat ook niet.

Livewords vertaalt al voor:

Hét vertaalbureau voor al uw specialistische vertalingen

Onze vertalers staan altijd met veel plezier voor u klaar. Toch is dat niet het enige dat we doen. Zo kunnen we u ook bijstaan als u een tolk nodig heeft. Want misschien staat u wel net op het punt om een nieuw segment aan te trekken in China, maar is uw Chinees is niet om over naar huis te schrijven. Een tolk is dan een uitkomst. Wij selecteren voor u een tolk die qua achtergrond, stijl en expertise het best bij uw vertaalwens aansluit. En dan is China ineens heel dichtbij!

Wilt u meer weten over hoe tolken en vertalen precies in hun werk gaan? Lees het op onze tolkpagina of vertaalpagina.