Livewords logo Financial

Hét vertaalbureau voor de Marketing en Communicatiesector

Met al ruim vijfentwintig jaar een vitale rol in creatieve processen, levert de MarCom-desk van Livewords vertalingen voor de grote spelers binnen de Nederlandse reclame- en marketingwereld. Maar ook andere internationale organisaties, van beursgenoteerde bedrijven en financiële instellingen tot de cultuursector en het midden- en kleinbedrijf, helpt de desk met vertalingen van jaarverslagen, speeches, persberichten, websites, reclame-uitingen en presentaties. Bij iedere vertaling is uw concept ons vertrekpunt. Wij laten woorden werken, wereldwijd. Zodat u grensoverstijgend en effectief communiceert.

Ga voor expertise

Persoonlijk, duurzaam contact met opdrachtgevers blijft belangrijk. Onze experts, van native speaker vertalers tot project managers, zitten dicht op het vak. Als je een klant kent, begrijp je zijn teksten ook beter en leer je de taal van de organisatie spreken. We verdiepen ons grondig in identiteit, achtergrond en belangen. Onze MarCom-experts komen dan ook graag langs om de bedrijfscultuur te leren kennen.

Livewords Marketing en Communicatie:

  • bedient o.a. de top van de reclame- en marketingwereld, multinationals en financiële instellingen;
  • bestaat uit expert native speakers en project managers;
  • heeft inzicht in uw creatieve processen;
  • vertaalt uw ideeën en tone-of-voice; transcreatie.

Transcreatie

Reclamebureaus en multinationals lijken misschien totaal verschillende werelden. Maar zowel reclamemakers als communicatieafdelingen communiceren ideeën. Niet alleen wat ze zeggen is belangrijk, maar vooral hoe ze dat doen. Transcreatie is hier de onderscheidende waarde van Livewords: het samenspel van vertalen en copywriting. Wij begrijpen dat het essentieel is dat een pitch, script of pay-off, met al haar lading en context, kundig wordt vertaald. Telkens stellen wij ons de vraag: wat is de gedachte hierachter? Vanuit die visie bouwen wij een nieuwe, anderstalige tekst op, met dezelfde tone-of-voice als de brontekst.

Livewords vertaalt o.a. voor:

Andere specialisaties van Livewords