Juridische vertalingen

Livewords Legal is de juridische vertaaldivisie van Livewords – een uniek center of expertise voor juridisch vertaalwerk in de Benelux. Onder begeleiding van juridische experts staat een zorgvuldig geselecteerd team van tien interne en tientallen externe vertaalspecialisten tot uw beschikking.

Offerte aanvragen

Contracts/transactions/RE

Livewords Legal is natuurlijk ook uw betrouwbare vertaalpartner voor alle soorten overeenkomsten – of het nu gaat om arbeidsovereenkomsten, aandelenkoopovereenkomsten, schikkingsovereenkomsten of DBFM(O)-overeenkomsten. Voor ons zijn reps & warranties, FRAND, Supervening Events en alle overige relevante terminologie dagelijkse kost.

U kunt op onze ervaring vertrouwen: wij zijn als vertalers betrokken geweest bij – zonder overdrijving – duizenden overeenkomsten.

Livewords Legal

  • Alle interne en externe vertalers van Livewords Legal zijn gespecialiseerd in juridisch vertaalwerk. Gezamenlijk bestrijken zij het volledige gamma van een full-service advocatenkantoor: notarieel, IE, ondernemingsrecht, fiscaalrecht, arbitrage enz.;
  • Onze project managers zijn jurist en/of volledig gericht op juridische teksten;
  • Livewords is het enige vertaalbureau in Nederland dat ISO 27001 gecertificeerd is (dataprotectie). Uw documenten zijn bij ons in de veiligste handen;
  • Livewords Legal verzorgt alle talencombinaties;
  • 24/7 bereikbaar.

Litigation/arbitration

Livewords Legal begrijpt de vragen die bij complexe procesvoering komen kijken. Geen ander vertaalbureau kan onze inhoudelijke kennis matchen. Zo zijn onze vertalers betrokken bij de vertaling van het BW en de nieuwe arbitragewet vertaald.

Door onze kennis en ervaring te koppelen aan technologie en slimme planning zijn wij in staat ook zeer strakke deadlines te realiseren – zowel voor een dagvaarding die op korte termijn moet worden betekend als voor, bijvoorbeeld, een CvA die na vertaling van meerdere conceptversies snel in definitieve vorm moet worden aangeleverd.

Het team van Livewords Legal is de afgelopen 25 jaar bij talloze grote zaken betrokken geweest, soms met toestemming van partijen ook aan beide zijden van het geschil – op basis van een in de loop der jaren gewonnen vertrouwen dat wij koesteren en beschermen.

HR/marketing/corporate

Livewords Legal verzorgt naast het werk voor de cliënten van onze opdrachtgevers ook vertalingen voor intern gebruik. Denk hierbij aan uw HR-documentatie, meertalig intranet, jaarverslag, enz.

Ook voor uw marketingteksten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat de ervaring en expertise van uw kantoor ook in andere talen tot de gewenste reacties leidt.

Livewords Legal staat voor:

  • Deskundigheid;
  • Snelheid;
  • Veiligheid (wij zijn officieel EU-security-cleared);
  • Full service: wij verzorgen niet alleen vertalingen in elke juridische discipline van en naar alle talen, maar leveren ook tolkdiensten en procesondersteuning.

Andere specialisaties van Livewords