FINANCIËLE VERTALINGEN

 
Livewords Financial is specialist in financiële vertalingen. Wij zijn huisvertalers van een aantal toonaangevende organisaties en ondernemingen, waaronder banken, verzekeraars, accountantskantoren, financiële en overheidsinstellingen, juridische dienstverleners en multinationals. Bent u op zoek naar ijzersterke vertalingen die zowel taalkundig als vaktechnisch kloppen? Dan bent u bij Livewords Financial aan het juiste adres.

Livewords Financial staat voor:

  • deskundigheid;
  • betrouwbaarheid;
  • partnership;
  • kwaliteit.

Hét vertaalbureau voor de financiële sector

 
Wij komen uit de financiële wereld en dat geldt ook voor de vertalers die op freelancebasis voor ons werken. Wij leggen ons toe op vertalingen van de hoogst mogelijke kwaliteit, of het nu gaat om een jaarrekening, een belastingadvies, een kredietovereenkomst, een risicomanagementrapportage, een arbeidscontract of een persbericht. U kunt bij ons terecht voor vertaal- en editingopdrachten in moderne Europese talen.

Ga voor zekerheid

Een sterke vertaling draagt in belangrijke mate bij aan het imago van uw organisatie. Pas wanneer een tekst is vertaald met een combinatie van taalkundig en vaktechnisch inzicht, kunnen anderstaligen uw kennis en kwaliteit echt (h)erkennen. Die zekerheid vindt u bij ons. Wij zorgen ervoor dat uw tekst ook in een andere taal doel treft.

OFFERTE AANVRAGEN

Team Livewords Financial

Annie Tadema

Marijke Jonker

Lonneke Verheul