FINANCIËLE VERTALINGEN

Livewords Financial is de specialist in financiële vertalingen. Wij zijn huisvertalers van een aantal toonaangevende organisaties en ondernemingen, waaronder banken, verzekeraars, accountantskantoren, financiële en overheidsinstellingen, juridische dienstverleners en multinationals. Bent u op zoek naar ijzersterke vertalingen die zowel taalkundig als vaktechnisch kloppen? Dan bent u bij Livewords Financial aan het juiste adres.

Livewords Financial staat voor:

  • Deskundigheid: onze vertalingen kloppen uit taalkundig en vaktechnisch oogpunt;
  • Betrouwbaarheid: we komen altijd onze afspraken na;
  • Partnership: wij leveren toegevoegde waarde op de inhoud o.a. dankzij onze ervaring in de zakelijke dienstverlening;
  • Kwaliteit: daar kunt u op vertrouwen.

Hét vertaalbureau voor de financiële sector

Wij komen uit de financiële wereld en dat geldt ook voor de vertalers die op freelancebasis voor ons werken. Wij zorgen voor vertalingen van de hoogst mogelijke kwaliteit, of het nu gaat om een jaarrekening, een belastingadvies, een kredietovereenkomst, een risicomanagement-rapportage, een arbeidscontract of een persbericht. U kunt bij ons terecht voor vertaal- en editopdrachten in moderne Europese talen (met de nadruk op Engels).

Ga voor zekerheid

Een sterke vertaling draagt in belangrijke mate bij aan het imago van uw organisatie. Immers: pas wanneer een tekst met een combinatie van taalkundig en vaktechnisch inzicht vertaald is, kunnen anderstaligen uw kennis en kwaliteit (h)erkennen. De zekerheid die u zoekt, vindt u bij ons. Zorg dat uw tekst doel treft en stel de klant centraal door uw vertalingen te laten uitvoeren door specialisten.

OFFERTE AANVRAGEN

Team Livewords Financial

Astrid Konings

Annie Tadema

Marijke Jonker

Anouk Pijnenburg

Lonneke Verheul

Direct een tolk nodig?

In sommige gevallen kunt u geen tijd verliezen en heeft u direct een tolk nodig. Daarom is er de Livewords Go app. Daarmee heeft u 140 tolken in uw broekzak zitten, die u 24/7 binnen 40 seconden kunt raadplegen.

Meer over Livewords Go