Binnen ieder specialisme een ijzersterke vertaling

Elke branche kent zijn eigen jargon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke medische, juridische of technische termen. Maar ook aan de juiste tone of voice voor een marketingtekst. U wilt een vertaling die aansluit bij uw vakgebied en daar is iemand voor nodig die de terminologie goed kent, iemand die direct begrijpt wat u bedoelt en weet hoe dat op de beste manier vertaald kan worden.

De vertalers van Livewords zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Voor elk vakgebied hebben we alleen de allerbeste native speakers geselecteerd, die ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of uw vertaler het jargon wel begrijpt en krijgt u een vertaling in de juiste tone of voice.

Specialisaties

MarCom Vertalingen

Livewords MarCom is de Marketing en Communicatie-vertaaldesk van Livewords. Met kennis van de reclamewereld en kunde in professioneel vertalen bedient de MarCom-desk de top van de Nederlandse reclame- en marketingwereld met vertalingen: van pitch en commercial tot pay-off.

Juridische Vertalingen

Livewords Legal is de juridische vertaaldivisie van Livewords – een uniek center of expertise voor juridisch vertaalwerk in de Benelux. Onder begeleiding van juridische experts staat een zorgvuldig geselecteerd team van tien interne en tientallen externe vertaalspecialisten tot uw beschikking.

Overheidsvertalingen

Bij de overheid gaan dingen vaak net iets anders dan in het bedrijfsleven. Een regel of richtlijn is er niet voor niets, want bij de overheid gaat het om de belangen van burgers. Bij Livewords snappen we dat.

Retailvertalingen

Onze retailexperts zijn 24/7 bezig met uw vakgebied. Zij vertalen dagelijks websiteteksten, labels, productomschrijvingen, SEO-teksten en meer. En dat gebeurt uiteraard in de tone of voice die aansluit bij het product en de doelgroep.

Medische vertalingen

Technische vertalingen

Dankzij onze innovatieve systemen hebben wij maatoplossingen voor complexe handleidingen tot aan gevoelige codes.

Financiële vertalingen

Livewords Financial is specialist in financiële vertalingen. Uw financiële vertaling moet tot achter de komma kloppen en daar zorgen wij voor.

Juridische vertalingen

Livewords Legal is het full-servicevertaalbureau dat volledig is toegesneden op de juridische praktijk. Wij begrijpen de eisen die de juridische wereld stelt.

Livewords vertaalt o.a. voor: