Livewords vertaalt o.a. voor:

Waarom marktleiders vertrouwen op Flow

Één stem

In het Nederlands, Engels, Spaans, Frans of Duits – de essentie van uw merk moet altijd geraakt worden. Wij vertalen al uw content, campagnes en SEO-teksten met uw tone of voice en uw merkeigen terminologie.

Focus & Controle

Uw vertaalprocessen zijn vaak complex en (te) tijdrovend. Het proces om een brochure te vertalen verloopt anders dan het ondertitelen van een instructiefilmpje en weer anders dan het vertalen van een instagramcampagne.

Livewords neemt het proces uit handen en geeft u de controle. Hierdoor krijgt u weer de handen vrij en de focus om uw business te laten groeien.

Continue vertalingen

Is uw content up-to-date in alle talen? Livewords Flow koppelt direct aan uw CMS, webshop of PIM-systeem. Als uw content wijzigt triggert Flow het vertaalproces automatisch. Uw vertaling kan, na review, direct gepubliceerd worden. Zo is uw webshop altijd up-to-date.

Snel is de norm

Vertalen zit vaak in de staart van uw proces. Vertalingen worden namelijk pas gestart wanneer de content af is. En dan is het vaak volop stress om alles op tijd live te krijgen.

Wij hebben de technologie en de resources – ruim 5.000 vertalers – om elke vertaling snel te leveren.

Aan de slag met Livewords?

Wij bieden altijd:

  • Consistente en merkeigen vertalingen naar elke taal
  • Zekerheid en schaalgrootte – we zijn het grootste tolk- en vertaalbureau van de Benelux
  • Geen zorgen – een uniform proces en een eigen dashboard

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vandaag nog een demo