Go international met uw SEO-vertalingen

Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO (search engine optimization), is onmisbaar voor een succesvolle website en uiteindelijk ook voor een groeiende business. Dankzij het gebruik van de juiste keywords in teksten zal uw website een hogere positie in de zoekmachineresultaten krijgen. En als u hoger staat in Google zal uw website ook makkelijker gevonden worden, én aangeklikt. Want zeg nou zelf, hoe vaak klikt u nog door naar pagina 3, 4 of zelfs verder?

Wat hebben SEO en vertalingen met elkaar te maken?

Sinds het internet geen grenzen kent is het voor iedereen mogelijk om uw website te bekijken. Een gemiste kans om uw website dan niet in verschillende talen aan te bieden. Maar een geoptimaliseerde tekst vraagt niet om een letterlijke websitevertaling, want taal en doelgroep verschillen van de originele tekst en daar dient rekening mee gehouden te worden. Daarnaast zal een anderstalige bezoeker op een andere manier, met andere zoekwoorden, zoeken in zoekmachines.

Het is belangrijk om de juiste vertaler een SEO-tekst te laten vertalen. De native speaker vertalers van Livewords zijn gespecialiseerd in o.a. e-commerce teksten. Zij begrijpen dat uw content moet aanzetten tot conversie van uw bezoeker.

Vertaaldiensten

Terminologielijst

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. En uw webshop, website of merk heeft een eigen stijl. In een terminologielijst leggen we merkspecifieke termen, stijl en tone of voice vast. Zo raken onze teksten altijd de essentie van uw boodschap.

Livewords Flow

Is uw content up-to-date in alle talen? Flow koppelt via uw CMS aan uw website en maakt het mogelijk om in realtime doeltreffende vertalingen te genereren. Flow biedt een constante stroom aan vertalingen, geleverd door native speaker vertalers die worden ondersteund door NMT-technologie.

Vertaalgeheugen

De software waarin onze native speakers vertalen herkent herhaling van stukken tekst en losse woorden. Met machine learning kunnen wij een betrouwbaardere schatting van de potentiële vertaalwaarde maken. Zo kunt u uw budget op de meest effectieve manier inzetten.

Offerte aanvragen voor uw vertaling

  Uw gegevens
  Uw Aanvraag  Livewords vertaalt o.a. voor:

  Specialisaties

  MarCom Vertalingen

  Livewords MarCom is de Marketing en Communicatie-vertaaldesk van Livewords. Met kennis van de reclamewereld en kunde in professioneel vertalen bedient de MarCom-desk de top van de Nederlandse reclame- en marketingwereld met vertalingen: van pitch en commercial tot pay-off.

  Juridische Vertalingen

  Livewords Legal is de juridische vertaaldivisie van Livewords – een uniek center of expertise voor juridisch vertaalwerk in de Benelux. Onder begeleiding van juridische experts staat een zorgvuldig geselecteerd team van tien interne en tientallen externe vertaalspecialisten tot uw beschikking.

  Overheidsvertalingen

  Bij de overheid gaan dingen vaak net iets anders dan in het bedrijfsleven. Een regel of richtlijn is er niet voor niets, want bij de overheid gaat het om de belangen van burgers. Bij Livewords snappen we dat.

  Retailvertalingen

  Onze retailexperts zijn 24/7 bezig met uw vakgebied. Zij vertalen dagelijks websiteteksten, labels, productomschrijvingen, SEO-teksten en meer. En dat gebeurt uiteraard in de tone of voice die aansluit bij het product en de doelgroep.

  Medische vertalingen

  Technische vertalingen

  Dankzij onze innovatieve systemen hebben wij maatoplossingen voor complexe handleidingen tot aan gevoelige codes.

  Financiële vertalingen

  Livewords Financial is specialist in financiële vertalingen. Uw financiële vertaling moet tot achter de komma kloppen en daar zorgen wij voor.

  Juridische vertalingen

  Livewords Legal is het full-servicevertaalbureau dat volledig is toegesneden op de juridische praktijk. Wij begrijpen de eisen die de juridische wereld stelt.