Go international met uw SEO-vertalingen

Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO (search engine optimization), is onmisbaar voor een succesvolle website en uiteindelijk ook voor een groeiende business. Dankzij het gebruik van de juiste keywords in teksten zal uw website een hogere positie in de zoekmachineresultaten krijgen. En als u hoger staat in Google zal uw website ook makkelijker gevonden worden, én aangeklikt. Want zeg nou zelf, hoe vaak klikt u nog door naar pagina 3, 4 of zelfs verder?

Wat hebben SEO en vertalingen met elkaar te maken?

Sinds het internet geen grenzen kent is het voor iedereen mogelijk om uw website te bekijken. Een gemiste kans om uw website dan niet in verschillende talen aan te bieden. Maar een geoptimaliseerde tekst vraagt niet om een letterlijke websitevertaling, want taal en doelgroep verschillen van de originele tekst en daar dient rekening mee gehouden te worden. Daarnaast zal een anderstalige bezoeker op een andere manier, met andere zoekwoorden, zoeken in zoekmachines.

Het is belangrijk om de juiste vertaler een SEO-tekst te laten vertalen. De native speaker vertalers van Livewords zijn gespecialiseerd in o.a. e-commerce teksten. Zij begrijpen dat uw content moet aanzetten tot conversie van uw bezoeker.

Vertaaldiensten

Terminologielijst

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. En uw webshop, website of merk heeft een eigen stijl. In een terminologielijst leggen we merkspecifieke termen, stijl en tone of voice vast. Zo raken onze teksten altijd de essentie van uw boodschap.

Livewords Flow

Is uw content up-to-date in alle talen? Flow koppelt via uw CMS aan uw website en maakt het mogelijk om in realtime doeltreffende vertalingen te genereren. Flow biedt een constante stroom aan vertalingen, geleverd door native speaker vertalers die worden ondersteund door NMT-technologie.

Vertaalgeheugen

De software waarin onze native speakers vertalen herkent herhaling van stukken tekst en losse woorden. Met machine learning kunnen wij een betrouwbaardere schatting van de potentiële vertaalwaarde maken. Zo kunt u uw budget op de meest effectieve manier inzetten.

Offerte aanvragen voor uw vertaling

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag    Livewords vertaalt o.a. voor:

    Specialisaties