Uw vertaalbehoefte in één Request for Proposal (RFP)

Een paar duizend woorden in Word of een PDF per week? Of wellicht wel honderden productregels per maand. Elk bedrijf heeft een andere vertaalbehoefte en dus vertaaldienst of -product nodig. Want wellicht werkt u met vertalers op verschillende locaties en zoekt u een vertaalbeheersoftware of misschien bent u geïnteresseerd in een efficiënte flow voor uw websitevertaling.

Schaal, type, omvang, frequentie, stijl; wij denken graag met u mee!

Upload hier uw RFP

Uw RFP is op maat en geeft de vertaalleverancier inzicht in uw manier van aanpak én uw doelstellingen. Upload hieronder uw RFP zodat wij samen de juiste vertaaloplossing aan uw proces kunnen verbinden.
  Zo vindt u dé vertaaloplossing die bij u past

  Maar hoe creëert u een volledige RFP om de impact van het vertaalproces op uw business inzichtelijk te maken? We hebben een lijst met vragen opgesteld die u kunt gebruiken als leidraad voor uw analyse. Wat heeft u precies nog om uit te breiden naar het buitenland en een andere markt of segment in te stappen? Welke informatie heeft u nodig om de juiste vertaalpartner te vinden? Want u wilt vanzelfsprekend dat uw content nieuwe doelgroepen aanspreekt en dé merkervaring creëert die bij hen resoneert.

  Uw vertaalbehoefte

  Ons RFP-template is opgesteld om te helpen met al losse variabelen. Voordat u de juiste vertaaloplossing uitkiest kunt u het best de specifieke vertaalbehoefte van uw bedrijf uittekenen.

  Een Request for Proposal (RFP) van vertaaltechnologie, -producten en -diensten is belangrijk om de specifieke vertaalbehoeften van uw bedrijf te bepalen. Alleen zo kunt u een vertaalleverancier, en samenwerking, kiezen die het best bij u past.

  Waarom marktleiders ons hun RFP’s toevertrouwen

  Internationale groei

  Als u snel internationaal groeit, wilt u dat uw content meegroeit, direct in alle talen. Onze gespecialiseerde vertalers zijn toegesneden op uw sector en dankzij ons vertaalplatform direct beschikbaar. Als u groeit, groeit Livewords met u mee. Werken wij samen door uw RFP heen dan laten wij zien dat een vertaaloplossing van uw start to finish de groei van uw bedrijf zal versnellen.

  Doeltreffende vertalingen

  Het gaat niet alleen om het maken van inhoud, het gaat om het creëren van een interne en externe communicatie die werkt voor uw doelgroep. Ongeacht de grootte van uw bedrijf en waar uw markt zich bevindt, wij ondersteunen uw activiteiten en is richten ons op vertalingen te creëren die zoveel mogelijk waarde opleveren.

  Procesverbetering

  Wanneer u alles geregeld heeft om eindelijk die nieuwe markt te betreden, kan de laatste stap de implementatie van een vertaaloplossing overweldigend lijken. Elk aspect van uw bedrijf moet meegenomen worden, dat snappen wij. Daarom bekijken wij uw hele workflow. Het werkproces het kan altijd sneller, efficiënter en overzichtelijker.

  Centralisatie van uw vertaalproces

  Elk bedrijf is vanzelfsprekend anders en heeft een andere vertaaloplossing nodig. Heeft u momenteel vertalers op verschillende locaties en heeft u alleen vertaalbeheersoftware nodig? Of heeft u problemen met het schalen van uw vertaalinspanningen in meerdere talen? Wij bewaken uw vertaalproces én de oplossing.