Livewords voor Port of Amsterdam

Livewords is een one-stop-shop voor de taaldiensten die u nodig heeft. Wij voorzien klanten naast gespecialiseerde vertalingen van DTP-werk, voice-overs, ondertiteling, revisies en andere QA-services.

Port of Amsterdam profiteert van speciale tarieven en afspraken. Door het centraliseren van het vertaalproces wordt er bewust gekozen voor meer consistentie, efficiëntie en extra kwaliteitscontrole. Livewords bouwt bij elke vertaling aan het vertaalgeheugen van Port of Amsterdam en ook de termenlijsten worden na elke vertaling bijgewerkt. Zo wordt er één tone of voice gehanteerd en worden veel voorkomende stukken consistent vertaald.

Heeft u een tekst klaar staan? U kunt direct een offerte aanvragen via onze klantenportal. Deze is speciaal voor Port of Amsterdam ingericht. Log in met uw Livewords accountgegevens en zet uw vertaling in gang.

Heeft u nog geen account voor de klantenportal? Als u nog geen accountgegevens heeft of vragen heeft over uw account, stuur dan een mailtje naar technical@livewords.com. We helpen u graag verder.

Onze klantenportal is speciaal ingericht voor Port of Amsterdam en voor het vertaalproject dat u wilt inschieten of de offerte die u aan wilt vragen. Heeft u vragen over hoe onze klantenportal werkt? Download hieronder de handleiding.

Port of Amsterdam Vertaalteam

Marcel Roumans

Senior Client Manager

Meer over Marcel

Ronald Knaap

Desk Manager

Meer over Ronald

Nicole Kool

Business Development Manager

Meer over Nicole

Livewords vertaalt ook voor:

FAQ

Met wie kan ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

U kunt contact met ons opnemen via:

Technical@livewords.com 

+31(0)88 625 2096

Ik heb geen vertaal- maar een tolkopdracht, kan ik deze ook inschieten?

Absoluut, u kunt ook tolkopdrachten bij ons inschieten in onze klantenportal.