Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Pakkende boodschap blijft bij vertaling van uw persbericht overeind

Een persbericht in het Nederlands heeft een bepaalde format. Het moet heel duidelijk zijn wat het nieuws is, de nieuwswaarde moet er vanaf spatten. Het dient de aandacht te trekken van een redactie die alle dagen tientallen persberichten binnen krijgt. Een persbericht vertalen is voor onze specialisten méér dan een tekst letterlijk vertalen. Een zorgvuldige afweging van woorden is van belang omdat het aantrekkelijke karakter of de teasing inhoud overeind moet blijven, in welke taal dan ook.

Snel uw persbericht vertalen?

Omdat nieuws een korte houdbaarheid kent, begrijpen wij bij Livewords dat een vertaling van een persbericht snel moet gebeuren. Meestal gaat het om een paar A4’s en minimaal één A4. Geen lange lappen tekst waar onze vertalers dagen over doen. Dankzij onze technologische vertaalhulpmiddelen zijn wij in staat snel te werken. Vraag meteen een offerte aan:

Verzorg de vertaling van mijn persbericht en bel mij direct terug over de mogelijkheden en de tarieven voor een persbericht vertalen.

Of:

Ik vul het offerteformulier met mijn gegevens en stuur een voorbeeld van het te vertalen persbericht mee. Ik mag binnen enkele uren rekenen op een offerte.

Laten we starten met uw persbericht vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag    Overige specialisaties van Livewords