Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Livewords brengt partijen bijeen

Misschien heeft u één of meerdere overeenkomsten te vertalen. Binnen ons netwerk vertalers hebben wij experts die zich bezighouden met juridische zaken. Zij kunnen uw overeenkomst vertalen op een manier die de hele inhoud van het contract helder en overzichtelijk weergeeft. Uiteraard in een taal die u begrijpt, of als het in een andere taal wordt overgezet, de tegenpartij zal begrijpen.

Dankzij Livewords komen twee of meerdere anderstalige partijen bijeen en kunnen zij -over taalbarrières heen – tot overeenstemming komen.

Kies voor de zekerheid van een nauwkeurig vertaalde overeenkomst

Niemand ondertekent een contract wanneer de inhoud niet duidelijk is. Een handtekening is snel gezet, maar de consequenties moeten wel bekend zijn. Dat geldt voor het Nederlands maar zeker als het een overeenkomst in een andere taal betreft. Laat uw overeenkomst vertalen door de taalspecialisten van Livewords.

Zij zorgen ervoor dat alle ins-and-outs van een contract tekst duidelijk voor u worden. Ook zullen zij eventuele gebruiken of wettelijke verplichtingen en – condities van een land toelichten.

Het geeft u de zekerheid dat er geen detail wordt gemist en u zonder zorgen uw handtekening kunt zetten.

Overeenkomst vertalen? Begin uw buitenlandse avontuur onbezorgd!

Maak gebruik van de expertise en ervaring van vertaalbureau Livewords en verken uw mogelijkheden in het buitenland. Uw commerciële activiteiten uitbreiden, contacten leggen met potentiele klanten of een tweede huis kopen in het buitenland.

Laat u niet ontmoedigen door eventuele communicatie misverstanden en neem een professioneel vertaalbureau in de arm bij uw avonturen in het buitenland.

NU een offerte aanvragen voor overeenkomst vertalen

Geef uw project in het buitenland vleugels en vraag meteen nog een offerte aan voor de vertaling van uw overeenkomst met een buitenlandse partner/contact. Livewords stuur zo snel mogelijk antwoord met een passend prijsvoorstel.

Overige specialisaties van Livewords

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een document te vertalen?

Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

Vertalen jullie ook beëdigd?

Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

Werken jullie met eigen vertalers?

Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.