Wij zijn Livewords

 

Onze liefde voor taal maakt dat we 7 dagen per week, 24 uur per dag, vol overgave bezig zijn met mensen met elkaar verbinden door middel van taal. Natuurlijk kunnen we dat heel saai tolken en vertalen noemen, maar voor ons betekent dit veel meer. Taal is niet zomaar iets, het leeft en bruist. Legt geheimen bloot van elke cultuur, gaat voorbij aan grenzen. Want wanneer u dezelfde taal spreekt, leert u elkaar begrijpen. Kunt u samen de volgende stap zetten en gaan er werelden voor u open.

Daarom doen we bij Livewords meer dan tolken en vertalen,
we connect cultures.

Wij zijn Livewords

Een vertaalkwestie? Laat dat maar over aan Livewords

Onze tolken en vertalers staan dag en nacht voor u klaar om u te ondersteunen bij elke vertaalkwestie. En dat is nog niet alles. Naast tolken en vertalen, zorgen we er ook voor dat u geen omkijken heeft naar het projectmanagement van vertaalopdrachten. Zo kan het zijn dat één van onze client managers een dag per week bij u op locatie werkt om een project in goede banen te leiden.

Hoe groot of juist heel klein uw vertaalvraag ook is, Vertaalbureau Livewords regelt het voor u. Van A tot Z, van eerste offerte tot geslaagde buitenlandse samenwerking.

De meest innovatieve vertaalsoftware

Onze tolken en vertalers helpen u met met veel plezier met uw aanvraag. Maar er is meer. De vertaalwereld is aan het veranderen. Vanuit de business ontstaat een steeds grotere vraag om grote hoeveelheden content snel en efficiënt te vertalen. Als het grootste vertaalbureau van Nederland springen wij op deze behoefte in door gebruik te maken van de meest innovatieve vertaalsoftware. Daarnaast werken we met vertaalgeheugen, creëren we een stijlhandboek voor uw bedrijf en stellen we een uitgebreide terminologielijst samen. Zo kunnen we u beter ondersteunen en dankzij onze innovatieve vertaaloplossingen scheelt het u ook nog eens 30% in de vertaalkosten!

Samen

Last but not least, onze belangrijkste pijler: samen. Onze tagline connecting cultures gaat verder dan een tekst vertalen of een situatie correct tolken. Het gaat over de verbinding die we met elkaar tot stand brengen, richting de klant, maar ook met mensen op de werkvloer en zzp’ers. Wij vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te vragen en ook eerlijk lonen te betalen. Zo wordt iedereen er beter van.

Want echt succes? Dat gaat over mensen. Echt succes bereiken we samen.

Missie

De juiste mix van persoonlijke aandacht en state of the art technology maakt Livewords uw ideale vertaalpartner. Onze client managers, tolken en vertalers staan 24/7 voor u klaar om al uw vertaalkwesties op te lossen. Dus hoe groot, ingewikkeld of juist klein uw aanvraag ook is; het is onze missie om voor iedere vertaalwens u een passende oplossing te bieden.

Visie

Droog een tekst vertalen van A naar B? Nee. Wij zien tolken en vertalen als de manier om samen iets nieuws te creëren, want: Taal is veel meer dan alleen woorden. Taal leeft en bruist. Legt geheimen bloot van elke cultuur, gaat voorbij aan grenzen. Want wanneer u dezelfde taal spreekt, leert u elkaar begrijpen. Kunt u samen de volgende stap zetten en gaan er werelden voor u open. Daarom doen we bij Livewords meer dan tolken en vertalen, we connect cultures.

Livewords:

  • Grootste tolk- en vertaalbureau van de Benelux
  • De meeste specialisaties in tolk- en vertaaldiensten
  • Combineert de expertise van mensen met innovatieve tools
  • Grootste netwerk van tolken en vertalers
  • Persoonlijk vertaalmanagement

CONTACT