Wij zijn Livewords

Wanneer u dezelfde taal spreekt, begrijpt u elkaar. Nieuwe culturen, mogelijkheden en kansen worden tastbaar. Met de juiste mix van persoonlijke aandacht en state-of-the-art technologie zorgen wij ervoor dat u een connectie kan maken met uw doelgroep. Elke opdracht gaan wij aan met enthousiasme en leveren wij met aandacht. Dit maakt Livewords tot uw ideale partner. Want hoe groot, ingewikkeld of juist klein uw aanvraag ook is, het is onze missie om voor iedere vertaalwens een passende oplossing te bieden.

 

Bij Livewords doen we meer dan tolken en vertalen

We connect cultures

Taal slaat een brug tussen culturen en ideeën en biedt nieuwe kansen. Wij zijn een groep enthousiastelingen die met veel liefde die brug voor u bouwen. Onze gepassioneerde teamleden bewaken de essentie van iedere tekst. Met dit gedreven team zijn we nu het grootse tolk- en vertaalbureau van de Benelux, en dat zeggen we graag in iedere taal.

We connect people

Echte groei bereik je samen. Daarom staan we klaar voor iedere aanvraag, hoe groot of klein dan ook. Wij vertalen en tolken dag en nacht door om de oplossing te bieden die u nodig heeft. Ook in het weekend! Daarnaast zorgen onze Client Managers en tolken en vertalers ervoor dat u geen omkijken heeft naar het projectmanagement van uw opdrachten. Dankzij ons eerlijke, duurzame proces en onze persoonlijke aandacht kunt u zich met succes ontwikkelen.

We connect technology

Uw bedrijf groeit. Content verspreidt zich razendsnel en technologische innovaties zijn niet te stoppen. Doordat wij deze ontwikkelingen omarmen, vertaaltrends zetten en experimenteren met technologie lopen wij voorop. En u met ons. Op ons platform bieden wij altijd een mix van mens, technologie en product. Dankzij bewezen innovaties en onze personal touch weten we altijd de essentie van uw boodschap te raken.

Lees hier hoe Concorde Group doorgroeide en Livewords werd

Livewords ...

  • … is het grootste tolk- en vertaalbureau van de Benelux;
  • … heeft het grootste netwerk van tolken en vertalers;
  • … combineert technologische innovatie en menselijke expertise;
  • … geeft altijd persoonlijke aandacht;
  • … staat voor iedere opdracht klaar − klein én groot.