Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Officiële vertaalbureau Livewords. Zoek niet verder.

Al met al flink wat redenen om er zeker van te zijn dat u met Livewords een goede keuze maakt voor het uit handen geven van uw vertalingen. Een officieel vertaalbureau heeft de verplichting uw opdracht met zorg en professionalisme uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw vertaling er niet alleen perfect uitziet, maar we overleggen ook tussendoor en achteraf met u over de uitvoering. Soms zijn bepaalde woorden of termen voor tweeërlei uitleg vatbaar. Het is belangrijk dat uw boodschap, ook in een andere taal, dezelfde klankkleur heeft als in de brontaal. Het zijn nuances die het verschil maken en ons officieel vertaalbureau hecht veel waarde aan uw inbreng en advies.

Snel een vertaling nodig?

Vertrouw uw documenten toe aan Livewords en vraag meteen een offerte op voor een accurate vertaling.

Laten we starten met uw officiële vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag