Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Offerte vertalen Engels neutraliseert cultuurverschillen

Kortom, er is veel meer te vertalen dan alleen de woorden, het gaat ook over de juiste schrijfstijl en toonkleur. Engelsen hebben in de regel een veel formelere schrijfvorm dan Nederlanders. Er zijn uitdrukkingen die onze vertalers heel zorgvuldig vertalen en aanspreekvormen die aardig afwijken van de onze. Belangrijk om hier voldoende aandacht aan te geven om de boodschap zorgvuldig over te brengen. Andersom geldt ook: Engels naar Nederlands vertalen is een precies werk waarbij ogenschijnlijke kleine cultuurverschillen ongewild de verkeerde indruk wekken. Livewords werkt met native speakers die elk hun specialisme hebben. Onze offerte vertalen Engels is scherp en op maat voor u gemaakt.

 

Offerte vertalen naar Engels volgens geldende zakelijke etiquette

Wanneer u zakendoet met Engeland en u wilt een offerte vertalen naar Engels is het raadzaam een specialist in de arm te nemen. Een vertaler die niet alleen de woorden van uw offerte in leesbaar Engels overzet maar ook oog heeft voor de zakelijke etiquette van dit land. Ook al spreekt u een aardig mondje Engels, Britten hechten grote waarde aan een perfecte communicatie op papier. Vraag een offerte vertalen Engels aan bij Livewords en vergroot de kansen dat uw prijsvoorstel wordt geaccepteerd.

 

Vraag vrijblijvend om een offerte vertalen Engels

Laat Livewords uw taalkreukels gladstrijken en vertrouw op de vele jaren ervaring en expertise van ons vertaalteam. Vraag met één klik een offerte vertalen Engels bij ons op en verbaas u over onze interessante tarieven.

Eerst telefonisch overleggen voor u uw offerte aanvraag vertalen Engels naar ons opstuurt? Bel ons meteen op: 020-8202890. Wij geven u graag advies over de vertaling van uw offerte in het Engels.

Laten we starten met uw offerte vertaling Engels

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag